רישום פטנטים למזון
רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון
השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר.
הצרכנים בארץ הם משכילים, בררניים וקפדניים, ולא קל לשכנע אותם לנסות מוצר חדש או להחליף מוצר ותיק ואהוב במוצר של חברה אחרת.
יחד עם זאת יש לא מעט חברות, מפעלים ובתי עסק, אשר שוקדים על הכנתם של מוצרי מזון חדשניים, אשר יכולים לפרוץ אל השוק ולהצליח בו לאורך שנים ארוכות מאוד.
אם אתם זקוקים לסיוע ברישום של מוצר מזון חדש וחדשני אשר טרם נראה כמותו בשוק הישראלי –
פנו אל חברה איכותית אשר עוסקת בתחום של פיקוח על ייצור מזון ותוכלו לקבל ייעוץ וליווי צמודים של טכנולוג מזון שיסייע לכם בדרך ועד לרישום פרוויזן ורישום פטנט.
פיתוח של מוצרי מזון חדשים
טכנולוג מזון גם עובד יחד עם הצוותים אשר אחראים על פיתוח של מוצרי מזון חדשים.
כאן הטכנולוג מסייע לבנות מוצר עם ערכים תזונתיים ראויים אשר יהיה גם טעים ומתאים לסוגים שונים של קהלי יעד.
טכנולוג מזון ממשיך עם הצוות גם לאחר שלב הפיתוח של המוצר, והוא מסייע בפיקוח על פס הייצור של מוצר המזון
ומבטיח כי תהיה בו שמירה על רמה נאותה של היגיינה, ניקיון וסניטציה – הן עבור הבריאות של העובדים עצמם והן עבור הבריאות של קהל הצרכנים.
הכנה של פרשה טכנית
פרשה טכנית היא מסמך שאותו יש להגיש לרשויות השונות על מנת לקבל רישיון עסק לעסקים אשר נמצאים בתחום של המזון או בתחומים אחרים.
כאן הטכנולוג מסייע להכין את כל מה שצריך ומסייע גם למלא את הטפסים כפי שמתבקש.
במסמך צריך לפרט את חומרי הגלם, את המוצרים השונים, את שעות העבודה והפעילות, את מספר העובדים, מספר שולחנו ההגשה ועוד.
ת"י 1145
טכנולוג של מזון גם מסייע לעמוד בסטנדרטים החשובים של ת"י 1145, שהוא התו אשר קשור לסימון של מוצרי מזון.
כאן הטכנולוג עובד בצמוד עם מעבדות מזון וגורמים נוספים על מנת לקבוע את הערך הקלורי של המוצר, כמו גם ערכים נוספים, כמו חלבונים, פחמימות, שומן ועוד
רישום פטנטים למזון
צלצלו 052-5257750
צרו קשר
כל שמן (זית, קנולה, אבוקדו….) נמדד לפי רמת החומציות שלו ונקבע על פי כמות חומצות השומן החופשיות המועדות לחמצון באחוזים: עד 1%, מעל 2% עד
יועץ מזון הוא מקצוען בתחום המזון האחראי במידה רבה לאיכות המזון שאנו מקבלים ולטעמיו. יועץ מזון מקיף תחומי אחריות מרובים ומגוונים אשר נעים מתחומה המצומצם
משרד הבריאות מפרסם הנחיות שונות בנוגע לדרישות התקן למפעלי ייצור בענף המזון, והן מוסדרות בעזרת מספר חוקים שונים. כאשר דרישות התקן שונות באופיין מדרישות תקן
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור
בין לקוחותינו
סיפורי לקוח
ההסמכות שלנו