מאמרים של ביופוד בנושאים שונים:

מגוון מאמרים בנושאי: רישיון יצרן, רישיון עסק,  טכנולוג מזון, תברואה, מעבדות מזון ובדיקות בטיחות למזון, ביקורות משרד הבריאות, ייעוץ קולינרי ועוד מגוון נושאים "חמים מהתנור". לחצו על התוכן שמעניין אתכם. לכל שאלה נוספת או ייעוץ מקצועי מוזמנים לפנות אלינו בטופס המופיע באתר. 

רישוי עסקים מזון

תקנות רישוי עסקים מזון

תקנות רישוי עסקים בענף המזון התקנות השונות לצורך רישוי עסקים בענף המזון מעוגנים באמצעות שני חוקים מרכזיים, האחד, החוק לרישוי עסקים המונהג במדינת ישראל מאז

קרא עוד »
רישוי עסקים ביתי

רישוי עסקים ביתי

רישוי עסקים לעסק ביתי בישראל כל מה שנמצא ברשימת הגדרות ביתי עסק, בין אם הוא בבניין חנות או בבית חייב רישיון עסק. בתקופה האחרונה הולכת

קרא עוד »
יועץ שפכים

תברואה – שפכים א'

השפכים הם תוצר של שימוש במים. מת"ש – מתקן לטיהור שפכים זיהום מקורות המים: שפכים עירוניים, דשנים, ריסוסים, חומרי הדברה, בורות ספיגה, שפכים תעשייתיים. זיהום

קרא עוד »
ציוד למפעלי מזון

תברואת מזון

עסקים בענף המזון מחויבים על פי חוק בשמירה על מספר עקרונות פעולה בכל הנוגע לתברואת המזון המוגש על ידם לציבור הסועדים. עקרונות אלו חלים על

קרא עוד »
רשיון למפעל מזון

מזונות בעלי סיכון

מזונות בעלי סיכון גבוה: עלולים להכיל מיקרואורגניזמים פתוגנים וגם ישנם גם היוצרים רעלן. לדוגמה: בשר נא, דגים, צדפות, מוצרי חלב, עוף.. מזונות בעלי סיכון בינוני:

קרא עוד »
רשיון למפעל מזון

חדשות במזון

מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון?   https://www.calcalist.co.il/conference/articles/0,7340,L-3736672,00.html מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון מה חדש ? במשרד הבריאות אחת מהמלצות הוועדה הייתה חקיקה בנושא הגבלת פרסום מזון

קרא עוד »