מאמרים של ביופוד בנושאים שונים:
מגוון מאמרים בנושאי: רישיון יצרן, רישיון עסק, טכנולוג מזון, תברואה, מעבדות מזון ובדיקות בטיחות למזון, ביקורות משרד הבריאות, ייעוץ קולינרי ועוד מגוון נושאים "חמים מהתנור". לחצו על התוכן שמעניין אתכם. לכל שאלה נוספת או ייעוץ מקצועי מוזמנים לפנות אלינו בטופס המופיע באתר.
![ייעוץ בתכנון מטבח תעשייתי](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2021/04/chef-stir-fry-busy-cooking-kitchen-chef-stir-fry-food-frying-pan-smoke-splatter-sauce-kitchen-1-300x151.jpg)
תכנון מטבח תעשייתי לעסקי המזון
מטבח תעשייתי הוא יותר מאוסף תנורים מחוברים בדלפקי נירוסטה – אלא מדובר במוסד של ממש, בעל דרישות, חוקים ואפיון משלו. על מנת להקים מטבח חדש
![שימוש חורג](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2021/02/businessman-reading-contract-300x200.jpg)
היתר שימוש חורג ברישוי עסקים
תהליך הוצאת רישיון עסק יכול להיות ארוך ופתלתל, ואפילו לשבור בעלי עסקים מסוימים אם הם חסרי סבלנות, ניסיון, או שניהם גם יחד. מכשלה אחת שיכולה
![תכנון גני ילדים](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2021/01/modern-interior-playroom-kindergarten-preschool-education-1-300x206.jpg)
תכנון גני ילדים ומעונות יום
תכנון גני ילדים או מעונות יום, בנייה והקפדה על דרישות הבטיחות וההיגיינה הם משימה רגישה שדורשת דייקנות, מקצועיות ותשומת לב לפרטים. ההורים מפקידים את ילדיהם
![מטבח רפאים](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2020/12/תכנון-מטבחי-רפאים-300x141.jpg)
תכנון מטבח רפאים
"מטבח רפאים" הוא מושג שהיה נדיר עד לא מזמן, אולם תופס תאוצה בימים אלה בקצב מסחרר, הודות לסגר ולתקנות של תקופת הקורונה. מדובר ברעיון מהפכני
![מדריך לקבל רישיון עסק](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2020/10/handsome-business-man-engineer-hard-hat-building-1-300x200.jpg)
מדריך לקבלת רישיון עסק
תוכן עניינים בעלי עסקים בארץ מכירים היטב את המושג המאיים: רישיון עסק. מדובר במסמך שמרבית בתי העסק בארץ מחויבים להנפיק לפני פתיחת העסק ואפילו בעקבות
![רישוי עסקים](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2020/09/PFAK7J0-300x200.jpg)
רישוי עסקים – תיקון 34 לחוק
משרד האוצר עמל בימים אלה להעביר חוק הסדרים חדש, במסגרתו תנסה הממשלה להתמודד עם מספר תחומים שזקוקים נואשות לרפורמה מזה שנים במאמר זה נתמקד בתיקון
![יועץ שפכים](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2017/06/2-300x141.jpg)
תברואה – שפכים א'
השפכים הם תוצר של שימוש במים.מת"ש – מתקן לטיהור שפכיםזיהום מקורות המים: שפכים עירוניים, דשנים, ריסוסים, חומרי הדברה, בורות ספיגה, שפכים תעשייתיים.זיהום חנקות – התקן
![תכנון קו ייצור](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2019/01/תכנון-קו-ייצור-300x191.jpg)
איך בונים קו ייצור חדש
איך בונים קו ייצור חדש – כל מה שרציתם לדעת על תכנון מפעלים אחת הדרכים להכניס פס ייצור חדש למפעל קיים היא התאמתו למאה ה-21
![רשיון למפעל מזון](https://www.biofood.co.il/wp-content/uploads/2018/05/רשיון-למפעל-מזון-1-300x188.jpg)
מזונות בעלי סיכון
מזונות בעלי סיכון גבוה: עלולים להכיל מיקרואורגניזמים פתוגנים וגם ישנם גם היוצרים רעלן. לדוגמה: בשר נא, דגים, צדפות, מוצרי חלב, עוף.. מזונות בעלי סיכון בינוני: