רישוי עסקים בראשון לציון

אנחנו בחברת ביופוד עוסקים ומתמחים במתן שירותי ייעוץ, סיוע, הדרכה והכוונה לבעלי עסקים הנדרשים להנפקת רישיון עסק בראשון לציון וגם רישיונות יצרן.

בחברתנו פועלת מחלקת רישוי עסקים מקצועית העוסקת במתן פתרונות שירות, כל הדרך להנפקת הרישיון המיוחל, בקלות ובאמצעות חסכון בכספים מיותרים אותם מוציאים בעלי עסקים רבים בשל חוסר ידע והבנה.

לרשותנו, ניסיון רב שנים בתחום רישוי העסקים וידע מקצועי נרחב בכל הנוגע לתקנות החוק ודרישות הרישוי מטעם הגופים השונים, לרבות, הנדסה, מכבי אש, משטרה, שירותי תברואה וכדומה. שירותינו בתחום רישוי עסקים מיועדים לכל סוגי העסקים טעוני רישוי.

במקביל, אנו בעלי התמחות מיוחדת בליווי הליכי רישוי לעסקים בתחום המזון בראשון לציון.

רשימת העסקים טעוני רישוי הפועלים בראשון לציון כוללים את כל סוגי העסקים הרשומים בצו רישוי עסקים, לרבות, מסעדות, בתי קפה, מזנוני מזון ומשקה, קיוסקים, בתי מלאכה, מפעלי ייצור, מוסכים, מחסנים לוגיסטיים, מאפיות, אטליזים וכדומה.

 

את הבקשות לקבלת רישיון עסק בראשון לציון תדרשו להגיש בכל אחד מהמקרים הבאים: 

● בעת פתיחת עסק טעון רישוי 

● במקרים בהם חל שינוי במהות העסק או בעליו

● במקרים בהם תדרשו להקטין או להגדיל את בית העסק

● במקרים בהם תדרשו לבצע שינויים פיזיים במבנה העסק ועוד.

● הוספת פריט רישוי לעסק

מידע על העיר ראשון לציון

ראשון לציון נוסדה כמושבה חקלאית בשנת 1882 על ידי אנשי העלייה הראשונה ובמרוצת השנים הפכה לאחת מהערים הגדולות ביותר בישראל.

מפעלי תעשייה החלו לפעול באזור כבר משנת 1931, כאשר בית החרושת כתר פעל באזור התעשייה הראשון (היכן שנמצא היום מב"ת צפון).

כיום, העיר מונה כ- 250 אלף תושבים והיא נחשבת לעיר הרביעית באוכלוסייתה בישראל. בסוף המאה ה-20 החלה תנופת בנייה אדירה באזור מערב וצפון העיר.

ראשון לציון ביססה את מעמדה כאחת מערי המסחר החשובות ביותר בישראל, עם מספר הולך וגדל של עסקים משגשגים.

יש לציין כי עד 2030 צפוי גידול ניכר באוכלוסיה, כאשר התוכניות מדברות על 300,000 תושבים נוספים.

בעיר ראשון לציון ניתן למצוא כשלושה מיליון מטר רבוע של אזורי תעסוקה, הצפויים לגדול לאזור ה-8 מיליון מ"ר.

כמה נתונים מעניינים על ראשון לציון שלא ידעתם:

● האישה הראשונה שכיהנה כראש עיר בישראל הייתה חנה לוין אשר כיהנה בתפקיד בשנת 1956 בראשון לציון.

● ההמנון הלאומי – "התקווה" נכתב בראשון לציון בשנת 1883 על ידי נפתלי הרץ אימבר. 

● מקור שם העיר לקוח מספר ישעיהו –  "ראשון לציון הנה הנם ולירושלים מבשר אתן" (מ"א, כ"ז).

● הלמ"ס קובע כי בראשון לציון התושבים מרגישים הכי בטוחים להסתובב לבד מחוץ לביתם בשעות החשכה.

● ראשון לציון היתה היישוב הראשון בארץ ישראל שהעניק זכות בחירה לנשים.

פרטי יצירת קשר עם מחלקת רישוי עסקים בראשון לציון

כתובת: הכרמל 20, ראשון לציון, קומה 3

טלפון: 03-9547343

קבלת קהל: א', ד', ה' – 8:30-13:00 | ב' – 16:00-18:30

ביופוד – רישוי עסקים בראשון לציון

אנחנו בביופוד נשמח לסייע גם לכם במגוון דרכים ושירותים, הכוללים את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק בעיריית ראשון לציון ובגופים הנלווים, וכן בליווי בית העסק במהלך פעילותו.

מחלקת רישוי עסקים הפועלת בחברתנו, מאפשרת לכל אחד ואחת מאנשי העסקים והיזמים שביניכם, להסתייע בשירותי הייעוץ, ההדרכה וההכוונה בכל הנוגע להנפקת רישיון עסק אל מול מחלקת הרישוי מטעם עיריית ראשון לציון. יש לנו היכרות רבת שנים עם הנפשות הפועלות ועם תהליכי הבירוקרטיה הרבים.

כמו כן אנחנו כאן לרשותכם בקבלת היתרי בנייה לסגירות חורף, תוספת חומה, חדר או מרפסת ולכל צורך שעולה.

נשמח לסייע גם לכם להתחיל עסק משגשג.

יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר, לייעוץ ללא התחייבות.

רישוי עסקים ראשון לציון

עסקים שליווינו בעיר:

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים בראשון לציון

זקוקים לרישוי עסקים בראשל"צ - פנו אלינו

אני עמרי גור, טכנולוג מזון, בעלים של BioFood – ביופוד. אני עוסק בתחום רישוי עסקים למעלה מ-10 שנים, במהלכם צעדתי יד ביד עם מאות עסקים בדרך להשגת הרישיון המיוחל. אשמח לסייע גם לכם במגוון דרכים ושירותים, הכוללים את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק בראשון לציון ובגופים הנלווים, וכן בליווי בית העסק במהלך פעילותו, על מנת שיהיה זה עסק עם מערכות המזון תקינות, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור
בין קהל הלקוחות שלנו
לקוחות חולקים מהחוויה שלהם איתנו
סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
הקודם
הבא
הידע וההסמכות שלנו תורמים לכם