רישיון עסק לגלידרייה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!
חלום מתוק
עומדים לפתוח גלידרייה? זקוקים לשירותי סיוע והכוונה בכל הנוגע להליכי הרישוי הנדרשים מכם על פי חוק? אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו להסתייע בשירותיה המקצועיים של המחלקה לרישוי עסקים טעוני רישוי, לרבות, גלידריות.
רישיון לגלידריה
הנחיות כלליות לרישוי גלידריות
גלידריות משייכות לקבוצת בתי העסק בענף המזון, וכפועל יוצא מכך, לצורך פתיחתן והפעלתן, בעלי הגלידרייה נדרשים להנפקת רישיון עסק כחוק.
רישיון זה מונפק מטעם הרשות המקומית שבשטחה פועלת הגלידרייה ועל ידי משרד הבריאות הקובע את התקנות והנהלים לפתיחת עסקים בענף המזון.
בין יתר התנאים לקבלת רישיון עסק לגלידריות נכללים התנאים הבאים: מטבח בגודל מינימאלי של 8 מ"ר, מחסן בגודל מינימאלי של 4 מ"ר, שטח כללי בגודל מינימאלי של 35 מ"ר, מחסני קירור המותאמים לדרישות התקן ועוד.
ביופוד- מומחים לרישוי עסקים בענף המזון
אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות היקפיים לעסקים בענף המזון. שירותים אלו כוללים בין היתר ליווי מקצועי של הליכי הנפקת רישיון לעסקים טעוני רישוי בענף המזון, לרבות, גלידריות ועסקים העוסקים במכירת שייק-פרי קפוא או טרי.
במסגרת שירותי הייעוץ, הסיוע וההכוונה אותם אנו מספקים לבעלי עסקים בתחום זה, תוכלו למצוא:
- תכנון גלידריות למטרות ניצול מיטבי של שטח המקום
- תכנון מדורים בהתאם לתקנות החוק לרישוי עסקים: מטבח, מחסן, חדרי קירור וכדומה
- ייעוץ אדריכלי בכל הנוגע לעיצוב החלל הפנימי והחיצוני של הגלידרייה
- שירותי תברואה בהתאם לדרישות התקן לרישוי עסקים
- ייעוץ אובייקטיבי בכל הנוגע לרכישה ותפעול של מתקני קירור
במקביל לשירותים אלו המיועדים בין היתר לצרכי ליווי הליך הרישוי לעסק, אנחנו בחברת ביופוד מאפשרים לקהל לקוחותינו העסקיים בענף המזון, ליהנות משירותי ייעוץ שיווקי המיועדים לצרכי תכנון אופטימאלי של הקונספט לתפעול בית העסק בהיבט השיווקי.
שירות זה מאפשר ללקוחותינו בענף המזון לייצר יתרון יחסי על מתחריהם ולפעול לקידום העסק במלוא המרץ והיוזמה השיווקית.
לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסק מסוג גלידרייה, צרו איתנו קשר עוד היום:
052-5257750