רישיון עסק לשייק פרי

עסק להכנת מיצים – טעון רישוי

קיוסק אשר נותן שירותי הכנת מיצים טריים ומכירתם במקום עם בלי ישיבה במקום.

עסק פרונטלי אשר רוב פעילותו חשופה ונראה לעין על כן יש צורך בתכנון ועיצוב פרפקט.

לעסק לשייק פרי זה חובה רישיון עסק מהרשות המקומית.

וכן עבודה נכונה עם מזון כך שפירות וירקות עוברים תהליך עיבוד ונשמרים מוכנים לעבודה.

בעזר יועץ בטיחות מזון / תברואן מוסמך תוכל לבחור את הכלים הנחוצים לעסק.

לא מעט מתקני קירור נחוצים לפעילות הקולינרי מי מכונת קרח עד מקפיאים.

ציוד אשר ירכש ישמש כמנוע בזמן אמת ויאפשר עבודה מהירה ושרות יעיל.


רישיון עסק לשייק פרי זה בשבילך

מחסן בעסק הוא לא סתם – כל פריט (כלי) חד פעמי מגיע בקרטון משלו, כוס בנפרד ומכסה בנפרד לכל גודל וכן גם הקשיים, מפיות, כפיות וכדומה, על כן מחסן מתאים ביחד עם מדפים מוגבהים וסדר זה הדרך הנכונה לעסק בריא.


חלק מתפריט לדוגמא לפרי שייקים:

שייק על בסיס יוגורט טרי

יוגאינדי – אגס, צ׳אי, קרם קוקוס. מומלץ

יוגמנגו – מנגו, בננה ומלון, דבש וקינמון.

יוגתות – תות, בננה, סורבה תות וחלב.

יוגיער – בננה, תפוז, סורבה פירות יער, פטל.

יוגאפרסק – סורבה פסיפלורה, **אפרסמון ואפרסק.

יוגחלבה – טחינה, הל, שומשום שחור, בננה, סילן וחלב.

יוגמלון – ליצי, סורבה קוקוס ומלון.

יוגקקאו – בננה, סטיביה, סורבה קקאו, חלב.

יוגתמר – בננה, פקאן, תמר, סילן וחלב.

יוגתפוח תפוח, דבש וקינמון.

יוגתאנים – קיווי, סורבה תות ותאנים.

צרו קשר עוד היום וחסכו כסף רב 072-3939691 

 

חלק מלקוחות שלנו:

תן ג׳וס – בוגרשוב, ת״א

תן ג׳וס
תן ג׳וס

בננס – בוגרשוב, ת״א

רישיון עסק לקיוסק

פרש בר – שועם

פרש בר
פרש בר

 

דבר על מיץ

שייק פרי
דבר על מיץ

 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו