רישיון יצרן – מפעל בשר
כדי לעשות סדר בראש יש פה רשימה חלקית לפי התחומים בנושא בשר. הבנת הנושא לעומק מצוינת כדי לצאת לתהליך תכנון נכון.
אנחנו בביופוד מסייעים לכם בטיפול מול משרד הבריאות והגשה מסודרת של תכנון מפעל עד לקבלת רישיון יצרן ניתן לפנות אלינו.
לאחר קבלת החלטות הראשוניות אפשר לצאת לדרך.
השלבים בדרך לקבלת רישיון יצרן למפעל בשר:
- שלב ראשון – זה תכנון מפעל, יש לתכנן את המפעל לפי כל הדרישות התקנות. ובטח שגם יתן מענה לדרישות של בעל עסק.
- שלב שני – זה הגשה תוכנית לחוות דעת מקדמית ללשכת הבריאות המחוזית. לאחרי בחינת הבקשה, במידה ועומדים על כל התאים, יקבל בעל עסק הודעה שאין התנגדות עקרונית לתוכנית. זה אומר שאפשר להתחיל ליישם תוכנית בשטח ולהתחיל שיפוצים.
- שלב שלישי – לאחרי סיום שיפוצים יש ביקורת תברואית. מזמינים מפקח מלשכת הבריאות המחוזית לפי שיווק לציבור. במידה ועומדים על כל הדרישות מקבלים ממפקח המלצה להנפקת רישיון יצרן למפעל.
- שלב רביעי – מילוי טופס בקשה לרישיון יצרן ותשלום האגרה.
מזל טוב! קיבלתם רישיון יצרן
ביופוד מתמחה בתעשיית הבשר הכולל פירוק בשר בקר ובעלי כנף, טיפול תרמי וטחינה, מותססים ומיובשים.
עזרה במציאת תוספי מזון מתאימים לתעשיית הבשר:
אנחנו בביופוד נותנים מענה לבעיות טכנולוגיות לתהליכים לנקניקים ונקניקיות.
מוצרי בשר בוואקום
לדוגמא:
חלקי פנים בקר ובעלי כנף
סטייק עצם
רבעי כבש, בקר
שרירים ניחים (בקר)
עגל חלב
כבד אווז
חזה עוף
פילה עוף
ועוד ..
מוצרים מעובדים
לדוגמא:
נתח בקר מס' 5
נתח בקר מס' 4
נתח בקר מס' 6
ועוד..
מוצרים בשר טחונים ללא טיפול טרמי
לדוגמא:
המבורגר
טחול ממולא
מרגז
קישקע
צוריסוס
קבב
ועוד…
צלצלו עכשיו להזמנת השירות לטל: 052-5257750
מפעלי בשר כוללים רשימה עצומה של מוצרים הניתנים ליצור:
מוצרים טחונים עם טיפול טרמי
לדוגמא:
נקניקיות: נקניקיות עוף, נקניקיות בקר, נקניקיות בקר ועוף, נקניקיות מיני, נקניקיות פס אדום
מפעל לייצור נקניקים

נקניק: פרח, איטלקי, כפרי, פריזר
ועוד…

פסטרמות:
הודו פלפל, הודו פפריקה, הודו מעושן, כתף בקר מעושן, רוסביף
ועוד
ניתן לפתח מוצרים בטעמים חדשים לפי טעם הלקוח., עם ליווי צמוד של טכנולוג מזון.
לדוגמה: יותר חריף, פחות חמוץ, בטעם מקסיקני.
צרו קשר להזמנת שירות לקבלת רישיון יצרן למפעל בשר
למה דווקא ביופוד?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood.
עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים.
אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור
בין לקוחותינו
סיפורי לקוח
חלק מההסמכות שלנו