רישיון יצרן

הליך קבלת רישיון יצרן הוא לא הליך פשוט ובכדי לעבור אותו בשלום, בית העסק, חייב לעמוד במספר תקנים מחמירים של משרד הבריאות.


לשמם יש צורך בתכנון מוקדם של הדברים ובביצועם בפועל בצורה הנכונה אשר עומדת באותם התקנים של משרד הבריאות.

רישיון ליצור מזון

הליך קבלת הרישיון – התקנים, התכנון והרישיונות הנדרשים.


בשביל לקבל רישיון יצרן

חשוב להכיר תחילה את כל התקנים השונים של משרד הבריאות לצורך קבלת רישיון כזה ובהתאם אליהם יש לתכנן את המפעל.

בשלב הבא, יש להגיש בקשה לרשות המקומית לקבלת רישיון עסק וכאן חשוב להדגיש שרישיון עסק ורישיון יצרן הם שני דברים שונים ובשניהם יש צורך בעסקים שכאלו.


יש לצרף לבקשה את התוכניות המסודרות של המפעל: האגפים, הציוד, מכונות הייצור ועוד.


בכדי לקבל רישיון יצרן יש לטכנולוג המזון דרישה להגדיר בכתב תוכנית מפורטת לתפעול המפעל.


מה המפעל מתכנן לייצר, תפוקתו המתוכננת, היכן יתבצע האחסון של המזון וחומרי הגלם.


איך יתבצע ניקיון המפעל, כמה עובדים יהיו במפעל ועוד פרטים חשובים נוספים ומפורטים אודות המפעל והתנהלותו.


 

חלק מהלקוחות שלנו:

בשר מהכפר, חדרה (מפעל בשר)
מנבטים, אור עקיבה (מפעל טבעוני\צימחוני)
י.ב.(מחסני מכר לעובדים) 1998 בע"מ,פתח תקווה
מגוון איכות בע"מ, כפר ג"ת (מפעל לאבקות מרק)
י.מ. יעקובי סטונאי בע"מ, מעלה אדומים (מפעל ראיזות מזון)
מקור הדגים חמוס בששון בע"מ,תל אביב (מפעל לפירוק דגים)
ג'בור סנטר בע"מ, רהט-להבים
טונר פרינט בע"מ, ירושלים (מפעל לתוספי תזונה)
מר קייק בע"מ, נתניה (מחסן לחומרי גלם לאפיה)
עידן הנבט, אשדוד (מפעל ליצור פיתות מומבטות)

רישיון יצרן
מפעל ליצור גלידות
רשיון יצרן ביופוד
רשיון יצרן

רישיון יצרן / רישיון עסק

רק לאחר שכל העבודות לצורך עמידת המפעל בתקנים בוצעו ולאחר שהרשות המקומית הסכימה להנפיק לעסק רישיון עסק,


יהיה ניתן להגיש בקשה למשרד הבריאות לקבלת רישיון יצרן, במסגרתה יגיע למפעל מהנדס מטעם שירות המזון לביצוע ביקורת סופית אשר תהיה קודמת למתן רישיון יצרן.


כאמור, הליך בקשה וקבלת רישיון יצרן, הוא הליך לא פשוט הדורש עבודות תכנון וביצוע מורכבות.

בכדי להגיש את הבקשה ולעמוד בכל התקנים, יש להתייעץ ולהסתייע באנשי מקצוע בתחום המזון שלהם הכלים ללוות, לייעץ ולסייע לבעלי העסק בדרך לקבלת הרישיון הנכסף.


עם ניסיון רב והיכרות מעמיקה עם תקני משרד הבריאות וההתנהלות מולם, אנשי המקצוע של ביופוד, יוכלו לסייע, להדריך וללוות את בעלי או מנהלי המפעל כל הדרך עד להשגת הרישיון.

עמרי גור כאן בשבילכם – טכנולוג, תברואן מוסמך מטעם משרד הבריאות.


ניסיון עשיר בתעשיית המזון האורגני, מפעלי מזון בריא ואיכותי, מוצרי פרימיום וסופר פוד.

מפעלים לדוגמה: שורשי ציון, מונבטים, עידן הנבט ועוד.

למה לפנות אלינו?

אני עמרי גור, טכנולוג מזון והבעלים של חברת ביופוד. אני עוסק בתחום רישוי עסקים בתחום המזון למעלה מ-10 שנים. במהלך שנים אלו הדרכתי, ליוויתי וייעצתי למאות עסקים בתחום המזון. אשמח להעניק גם לכם מגוון שירותים: הכנה לקראת רישוי העסק, ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, וזאת במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות.

אם יש לכם שאלות נוספות אז אתם יותר ממוזמנים ליצור איתי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות!

לשירותכם, עמרי גור

צרו קשר להזמנת שירות רישיון יצרן

בין הלקוחות שצעדנו איתם יד ביד

אין חכם כבעל ניסיון

רישיון יצרן חדש - "מסעדת הדייגים" ביפו.
לקוח שהגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון. כחלק מתהליך הליווי נקבעו עבורו נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בהצלחה.
אישור הפעלה- מזנון בה"ס "לילינטל" ברמלה.
ייעוץ, תכנון וליווי אישי אשר כללו את הטמעתם של תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית, משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, במהלכם הופקו כל המסמכים והרשיונות הנדרשים. במהלך הפקת רשיון יצרן ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה לביופוד לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. לאחר תכנון קפדני הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון הנדרש בהצלחה ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית ומומלצת מאוד.
מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התוכניות עד לשלב קבלת הרשיון. ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת לייצר פעילות תקנית ולעמוד בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
חלק מהסמכות שלנו