במסגרת תפקידו של תברואן מוסמך:
- ביקורת הדרכה
- ביקורת לחשיפת ליקויים
- א. ביקורת שיגרתית
- ב. ביקורת מיוחדת
- ביקורת לבדיקת תהליכים (להתייעלות, לפרמיה).
- ביקורת מחקרית (סקר, מחקר).
- ביקורת תחרותית.
- בדיקה לצורך חקירה (עפ"ר לגילוי עבירות).
עמרי גור תברואן מוסמך אשמח לעמוד לשירותך
אתיקה בביקורת
אתיקה היא תורת המידות. התורה המתארת את הטוב שיבחר האדם ואת הרע שעליו להתרחק ממנו.
אתיקה מקצועית היא התנהגות לפי כללי המקצוע כמו ברפואה במשפטים בתקשורת וכדומה. (ע"פ מילון אבן שושן).
הכנה תוכניות עבודה:
- ביקורות שגרתיות.
- ביקורת לחוות דעת מקדמית לקראת רישוי עסקים.
- ביקורות לבדיקת התנאים ברישיון עסק.
א. תנאים מוקדמים.
ב. תנאים לביצוע דחוי.
ג. תנאים קבועים לרישיון.
ביקורות תברואן מוסמך המשולבות עם גורמים אחרים:
- ביקורות עם גורמים ממשלתיים מאשרים (כמו משטרה, משרד הבריאות).
- ביקורות עם גורמים אחרים של הרשות (מכבי אש, הנדסה, השירות הווטרינרי).
- ביקורות עם גורמים משפטיים פנימיים לצורך הכנה תביעה.
- ביקורות עם גורמים משפטיים חיצוניים (סנגור, תובע, שופט).
צרו קשר
תוכן עניינים בעלי עסקים בארץ מכירים היטב את המושג המאיים: רישיון עסק. מדובר במסמך שמרבית בתי העסק בארץ מחויבים להנפיק לפני פתיחת העסק ואפילו בעקבות
הקטנת גודל / עיצוב: ריסוק, פריסה, טבעות, קוביות, פלחים, חיתוך, קוביות, שבלונות (כוכבים, דינוזאורים), רצועות, טחינה, גריסה. חליטה: התשה אנזימטית, ריכוך המרקם של המוצר. בחליטה
מזונות בעלי סיכון גבוה: עלולים להכיל מיקרואורגניזמים פתוגנים וגם ישנם גם היוצרים רעלן. לדוגמה: בשר נא, דגים, צדפות, מוצרי חלב, עוף.. מזונות בעלי סיכון בינוני:
למה לפנות אל BioFood?
אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.
לשרותכם, עמרי גור