יועץ מומחה בענף המזון לשרותך

יועץ מזון הוא מקצוען בתחום המזון האחראי במידה רבה לאיכות המזון שאנו מקבלים ולטעמיו.

יועץ מזון מקיף תחומי אחריות מרובים ומגוונים אשר נעים מתחומה המצומצם יחסית של מסעדה ועד לתחומיו הגדולים של ייצור המזון במפעל

יועץ מזון רוכש את השכלתו על ידי הבנה טכנולוגית מדוקדקת של התהליכים הפיזיים השונים שעוברים על חומר הגלם בדרכו להפיכת המנה הנחשקת.

הוא בעל ניסיון בהפקת מזונות טובים.

אם כשף ואם כבעל חך אנין ומשכיל, הוא בעל ניסיון בתהליכי הקמת וניהול מסעדה ובתהליכי הפקת מוצר, התנהלות עם ספקים, שימור וכו'.


ההבדלים בין יועצי מזון שונים

יועץ מזון מומחה למסעדה אחראי לא פחות מהמלצר והטבח לטעם ואיכות המזון המוגש לנו.

הוא זה הגוזר את איכות חומרי הגלם הנקנים להכנת המנה ומכשיר את הטבח בהכנה הספציפית הדרושה ליצירת מנה לפי טעמו ודרישות המסעדה.

קהל היעד שלה ותמחור המנות, היועץ גם מעצב את אופן ההגשה וביחד עם המעצב והבעלים הוא האחראי לחוויית הסעודה שלנו.

יועץ מומחה למזון


לא פעם בעלי מסעדה שוכרים שף אומן ידוע לעצב עבור מטבח מסעדתם את המנות ובכך יוקרתו נקשרת במסעדה שלהם והם לומדים להגיש מנות מזוהות ואיכותיות במיוחד.

בנוסף היועץ הוא בין האחראים לעיצוב התכנית העסקית של המסעדה.


יועץ מזון מסוג אחר הוא זה המייעץ למפעלים ולחברות גדולות לייצור מזון לגבי מוצר ספציפי.

במקרה זה מדובר ביועץ שהתמחותו היא מדעית וטכנית ולא פחותה מאנינות הטעם ההכרחית.

יועץ זה מכיר היטב את התהליכים הלוגיסטיים הקשורים בהפקת מזון מחומרי הגלם ומעצב את טעם המוצר.

הוא אחראי לתכנון מזון בטיחותי ולחיסול בעיות תברואה ובטיחות.

שירותי ייעוץ מזון קיימים

ישנם שירותי יועץ מזון שונים שכדאי לבחור בהם לפי הצורך הספציפי, חלק מיועצי המזון הם בעלי אוריינטציה טכנולוגית עיקרית ונשענים על יכולת של מעבדה ותקנים.

אחרים הינם בעלי אוריינטציה מטבחית ונשענים על ידע מניסיונם כשפים ומסעדנים

אחרים נשענים על ידיעתם את רזי הבירוקרטיה ותחום המזון.


יועץ מומחה בענף המזון לשרותך

לדוגמה, בכדי "לאזרח" מוצר מחו"ל בארץ יש להעבירו כשרויות שונות.

זהו מהלך מסובך הקשור בהעברת אמצעי פרנסתי מהכשר אחד לשני, ואף הוצאת רכיב בעייתי אחד והוספת תחליף אחר במקומו.

כדאי לבדוק את השרותים השונים הקיימים לפי הצורך הקיים, אם למסעדה, אם לייבוא מוצר ואם למפעל.

צלצלו לעמרי גור יועץ מומחה 052-5257750

צרו קשר ליועץ מומחה בענף המזון

רשיון למפעל מזון
טכנולוג מזון - מה שרצית לדעת
חדשות במזון

מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון? כתבה מעניינת מכלכליסט שנותנת לנו הצצה למפגש של טכנולוגיה ומזון – לחץ כאן לקריאה מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון מה

קרא עוד »
היגיינת עובדים
תברואה
היגיינת עובדים

מה הבעיה בהיגיינת עובדים נמוכה במפעלי מזון? (רוב הרעלות המזון נוצרות כתוצאה מהפצת מ"א ע"י בני האדם לכן יש לשים לב להיגיינה של העובד כי

קרא עוד »
שימוש חורג
רישיון עסק - מה שרצית לדעת
היתר שימוש חורג ברישוי עסקים

תהליך הוצאת רישיון עסק יכול להיות ארוך ופתלתל, ואפילו לשבור בעלי עסקים מסוימים אם הם חסרי סבלנות, ניסיון, או שניהם גם יחד. מכשלה אחת שיכולה

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.
הקודם
הבא

ההסמכות שלנו