רישיון עסק למסעדה


רישיון עסק למסעדה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

פותחים מסעדה? נדרשים להליכי הנפקת רישיון? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו ליהנות משירותי ייעוץ, סיוע והכוונה לאורך של שלבי הרישוי הנדרשים.

צרו קשר עוד היום וחסכו כסף רב 052-5257750

 


רישיון עסק למסעדות בחברת ביופוד – כל שלבי הרישוי במקום אחד!

אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים בליווי עסקים בענף המזון כבר למעלה מ-10 שנים, במהלכן ליווינו עשרות מסעדנים בדרך להקמתן, פתיחתן והפעלתן של מסעדות בכל רחבי המדינה.

פתרונות השירות המוצעים על ידינו לעסקים בענף המזון כוללים גם ליווי מעשי ומקצועי של הליכי רישוי מסעדות בהתאם להנחיות הכלל ארציות המופיעות בחוק לרישוי עסקים

ובהתאם לדרישות הספציפיות של כל רשות מקומית בשטחי המדינה.


הנחיות לרישוי מסעדות

תקנות רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל) התשמ"ג-1983 קובעות בין היתר כי המטבח בשטח המסעדה יהיה חלק בלתי נפרד בתוך מבנה המסעדה ובו יתקיימו התנאים הבאים:

    • יותקנו בו כיורים וברזים המיועדים לאספקת מים חמים וקרים בנפרד
    • שליש משטחו יהא מיועד למדור שטיפת כלים
    •  לאחר אבזור המטבח באמצעות ציוד וריהוט יוותרו בו שטחים חופשיים ופנויים ברוחב של 1.5 מטר לפחות  

רישיון למסעדה

בנוסף לתקנות המופיעות לעיל, המטבח חייב לעמוד בתנאים הבאים: תכנון מדורים נפרדים המיועדים לצרכי טיפול במזון גולמי, למטרות בישול, למטרות הגשת מזון מוכן להגשה ולמטרות שטיפת כלים.

רישיון עסק

כמו כן, מעל מתקני הבישול או הטיגון יותקן מנדף בהתאם להוראות החוק ויוצבו בו שלושה כיורים לפחות.


על פי תקנות החוק, חלל המטבח בשטח המסעדה יהיה בגודל מינימאלי של 12 מ"ר + 8 מ"ר מחסן, כאשר שטח המסעדה אינו פוחת מ-55 מ"ר. במסעדות בהן קיימים למעלה מ-30 מקומות ישיבה

יתווספו לשטחי המחסן והמטבח כ-0.4 מ"ר עבור כל מקום ישיבה נוסף.



מעבר לתכנון המטבח למטרות רישוי המסעדה, אנחנו בחברת ביופוד מסייעים לבעלי המקום לאורך כל שלבי הרישוי הנדרשים, לרבות, ניהול הפעילות אל מול הגורמים המוסמכים כגון: אגפי העירייה השונים, תחנות כיבוי האש הפועלות באזור, משטרת ישראל, משרד הבריאות וכדומה.

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי למסעדות, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-525775


בין הלקוחות שלנו:

מסעדה אבו נידאל, רמת הולן מסעדה.

מסעדת דל טורו, אשדוד

מסעדה מפגש עד הלום

ראשונים בטעם, ראשון לציון

הולי בגייל, מודיעין

המסעדה בעתיקה, צפת

מסעדה שמחה, ראש פינה

 

 


 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו