רישיון עסק לאטליז

קטגוריה בסיסית – ללא טיפול וללא פתיחת אריזות

קטגוריה ב'2 – הכנה למכירה (מראש) ופעולת טחינה.

קטגוריה ב'1 – ויטרינה (עתידה להתבטל בקרוב)

אטליז יצרן – פירוק, עישון, שיפוד, כולל טחינה ותיבול ואריזה מראש.

HACCP – נקודות סיכון קריטיות בתהליך – בשנת 2020 צפויה להיות דרישה שלהם לכל האיטליזים. תהיה אפשרות לפתוח רק איטליז עם אריזה מראש.

רישיון עסק  לאטליז – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

יש לכם עסק עם בשר? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו ליהנות ממגוון רחב של פתרונות שירות לצורך הקמה, תפעול וניהול של בית העסק.

אטליז נמנים ברשימת העסקים המחויבים בהנפקת רישיון עסק לצורך הקמתם והפעלתם ברמה השוטפת וזאת בהתאם לחוק לרישיון עסקים המונהג במדינת ישראל.


הנחיות כלליות לרישוי אטליז

על פי החוק חובה להוציא רישיון עסק לאטליז.

כך שבעל העסק מחויבים בהליך הרישוי אל מול הגורמים המוסמכים לכך מטעם משרד הבריאות וזאת במידה והאטליז עוסק במכירת בשר, דגים ועופות טריים.

במקביל, בעלי העסק מחויבים בעמידה מלאה בכל התקנות המופיעות בחוק בכל הנוגע לאופן קבלת הסחורה המשווקת דרכם ואופן הטיפול בה.



תקנות אלו כוללות בין היתר: אבזור בית העסק בציוד הנדרש על פי חוק, הצבת של מפרידי שומן במקרים מסוימים, חובת חיפוי קירות עד גובה 1.80 מטר.

הצבת עמדות קירור העומדות בתקן וסעיפי רישוי נוספים שהפרה על כל אחד מהם עלולה לחשוף את בעל האטליז לקנסות ואף לסגירת בית העסק.


רישיון לאטליז

כמו כן, אנו מתמחים במתן שירותי ייעוץ, שיווק וקידום עסקים בענף המזון ובחברתנו פועלים בין היתר: תברואן, יועץ קולינרי, אנשי שיווק, אדריכלית ואנשי מקצוע נוספים המלווים אתכם לאורך כל שלבי הרישוי ובדרך להצלחה.


ברשימת השירותים המורחבת שלנו לבעלי אטליז תוכלו למצוא:

  • ליווי הליכי רישוי – כולל: הכנת תכנית עסק לצרכי הגשת הבקשות לרישוי, הכנת מפרטים טכניים בהתאם לדרישות החוק והגופים המוסמכים וניהול שוטף של תהליך הרישוי עד להנפקת הרישיון.
  • תכנון אטליז – תכנון אדריכלי המותאם לתקנות החוק לרישוי עסקים ולקונספט העיצובי המועדף על ידי הלקוח, לרבות: חלקות שטחים, סידור תאורה, הצבת אביזרי מכירה, ציוד סניטרי וכדומה.
  • אבזור בית העסק  אנחנו בחברת ביופוד מתמחים בהתאמתן של מערכות ציוד לבתי העסק אותם אנו מלווים ולרשותנו התמחות בענף מתקני הקירור המהווה חלק מרכזי בפעילות האטליז

בשר מהכפר – חלק מלקוחותינו

ביופוד- המומחים לרישוי עסקים בענף המזון

אנחנו בחברת ביופוד עוסקים וממתחים במתן פתרונות שירות לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי מאז שנת 2008.

לאורך השנים, ביססנו את מעמדנו המקצועי כחברה המובילה במתן פתרונות שירות לעסקים בענף המזון, לרבות, בתי אטליז ומעדניות.


פתרונות השירות המקצועיים המוצעים על ידינו משלבים בין שירותי ייעוץ, סיוע והכוונה לאורך כל תהליכי הרישוי הנדרשים כחוק לבין שירותי ייעוץ מזון ושירותי תברואה לעסקים בענף המזון.

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסק מסוג אטליז,  צרו איתנו קשר עוד היום:

072-3939691 


בין הלקוחות שלנו:

אטליז חסר , מושב משמרת

שיראל.בי.קולקשיין, נתניה

אטליז  שי בורהום, בהוד השרון

אטליז צרכניה חרות, מושב חרות  

איטליז מלך הדגים, רמלה


 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו