מפעל טבעוני/צמחוני

מה זה בעצם טבעונות?

במילים פשוטות זה אורח חיים. בעיקר זה בחירה לא לפגוע בחיי, לא רק לא לאכול בעלי חיים, אלא גם כל ההפרשות והתוצרים שהם מייצרים.


אבל חשוב להדגיש שזוהי גם בחירת אורח חיים בריאה יותר וגם צמצום פגיעה בסביבה שלנו.


מה צריך בשביל לתכנן מפעל טבעוני/צמחוני?

בשנים האחרונות גוברת התודעה לנחיצותם של מפעלים טבעוניים ולמזון בריא וללא חומרים משמרים, ללא ריסוסים ואף ללא חימום.


בכל שנה מודעות על הצלת בעלי חיים עולה יותר ויותר, וכתוצאה מכך אנשים עוברים לתחליפי מזון טבעוני.


כך ברחבי הארץ נפתחים יותר מפעלי מזון טבעוניים עם מגוון תחליפי מזון. בין המפעלים השונים ניתן למצוא מפעל לייצור ממרחים, גבינות טבעוניות, תחליפי בשר ועוד ועוד. עדיין נושא הטבעונות הוא די חדש בארצנו, זה אומר שמרחב החקירה על הנושא ויישומו הוא מאוד גדול.


זה הזמן להדגיש את כל הרעיונות בתחום, ובשביל לא ללכת לאיבוד יש לנו טכנולוג מזון מקצוע עומרי גור. שיקח אותכם למוצר ייחודי שלכם עד הפרט האחרון.


אצלנו בביופוד תוכלו לקבל שירות החל מפיתוח מוצר טבעוני עד קבלת רישיון יצרן. בכל של בעסק אנחנו יכולים להצטרף ולהניק שירות תותאם עבורכם. נעבור כל השלבים ביחד, מפתוח מוצר, תכנון מפעל, קווי ייצור, הגשת תוכנית לבקשת רישיון יצרן למישרד הבריאות עד קבלת רישיון עסק.

 

צלצלו עכשיו להזמנת השירות לטל: 072-3939691 או צרו איתנו קשר בחלונית המופיעה מטה

טכנולוג מזון עומרי גור
טכנולוג מזון עומרי גור

עולם הטבעונות/צמחונות מתחזק מדי שנה, מגוון המוצרים גדל, הביקוש עולה וכך גם איכות השירות.


כמה דוגמאות למוצרים טבעוניים בסיסיים:
  • טופו (יש מגוון אפשרות שימוש בטופו)
  • תחליפי חלב (כמו חלב סויה, חלב שקדים יוגורטים וגבינות טבעוניות וכד’)
  • תחליפי בשר (כמו נקניקיות מהצומח, המבורגר טבעוני, פתיתי סויה וכד’)
  • ממרחים (ממרחים מירקות, פירות, מיונז טבעוני וכד’)
  •  קטניות (גרגירי חומוס, אפונה, שעועית וכד’)
  • דגנים (חיטה, אורז, שיבולת שועל וכד’)

ביופוד פתרונות מזון – הפתרון המלא לעסק שלך.
 

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood.

עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים.

אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות ?

אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו