אישור תברואן למוסדות חינוך


אישור תברואן למוסדות חינוך, ביקורת שנתית בבית ספר, גן או מעון יום לגיל הרך. חלק מהתחומים הנבדקים: מטרדים, מתקני שפכים, קבועות.


חלק מהתחומים הנבדקים במוסדות חינוך:

מטרדים סביבתיים התאמה לתכנית ואישור של משרד הבריאות.
חצר בית הספר: גודל חצר המשחקים, ניקוז, הצללה, אשפה, ניקיון.


מקורות המים לגנים ולביתי ספר: מקור מים ואיכותם, מערכת ומתקני מי שתייה, הגנה על מערכת מי שתייה, מתקני שתייה בחצר ומתקני שתייה למים צוננים, התאמת המתקנים לגיל הילדים.

תקינות מערכת סילוק השפכים.

התאמת המבנה לפרוגרמה של כיתות: איוורור, צפיפות, גובה, מצב פיזי, ניקיון.


 

שירותים: מספר הקבועות ומיקומם, איוורור, מצב פיזי, ניקיון, קיום אמצעי היגיינה (סבון, נייר טואלט, מגבות נייר וכד’)

המצב הפיזי של חדרי ספח (חדרים שאינם כיתות אם): אולם ספורט, פינת חי, ספריה.


לליווי, ייעוץ הדרכה והנפקת אישור תברואן למוסדות חינוך פנו אלינו לטלפון 072-3939691 

מזון: מטבח/ קייטרינג/ מזנון

לפי דרישה של משרד הבריאות

 

חלק מהלקוחות שלנו:

עיריית אשקלון (2018)
בי"ס אלפנות צביה, שי עגנון 6
בי"ס אמנויות, קק"ל 5
בי"ס ישיבת צביה, שיבת ציון 16
בי"ס מקיף א, בן צבי 8
בי"ס מקיף ב, בן צבי 6
בי"ס מקיף ד, הציונות 33

גני ילדים:
גן אמונה, יוסי בנאי 65 ראש העין
גןדובדבן,בניתורה114,רכסים
גן גלית, יהלום 9 בני יהושע
מעון לילך, המרל מפרג 17, ירושלים
מעון מצפה אילן, מצפה אילן
מעון פשוש,בשיל הברושים ראש פונה
גן רוח אביב, לויט 7 רמת אביב

עמרי גור - מפקח תברואה
עמרי גור, תברואן מוסמך

צרו קשר להזמנת אישור תברואן למוסדות חינוך

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - מועצת "נווה זוהר" בים המלח.
המועצה שכרה את שירותי במסגרת הצורך בבקרה ופיקוח של כל עסקי המזון הפועלים תחת המועצה, ובהם מסעדות ובתי מלון. השירות כולל הכוונה ייעוץ ודיווח לאחר בחינה שוטפת של המזונות המוכנים אצל בתי העסק השונים. עבור לקוח זה, בוצעה כמו כן כתיבה של אוגדן תברואה לבתי אוכל המשמש את הרשות ובעלי העסקים בתהליכי הביקורת.

ההסמכות שלנו