קניון, בית מלון, קיטרינג, מסעדה, מפעל מזון, משחטה, מאפייה חייב להזרים שפכים באיכות המותרת בחוק, תאגיד המים מבצע ניטור למציאת מזרימי שפכים חריגים ואסורים, יש עסקים אשר חל על ההם תוכנית דיגום שנתית בילתי תלויה.
חריגה מעבר לרמה של שפכים חריגים יוצרת מצב של שפכים אסורים הכופלים את גובה הקנס לפי 6 משפכים חריגים שהם עד פי 2.
יועץ שפכים – לכל סוג עסק יש את הפרמטרים הנבדקים ספציפים.
לרוב נדרש מפריד שומנים לטיפול קדם שפכים ויש המצבים נדרש עוד טיפולים שונים על מנת לאפשר הזרימה שפכים באיכות תיקנית ללא חשש לחריגות >> לקנסות.
יועץ שפכים
מגוון רעיונות ופיתרונות לבעיית השפכים החריגים בתעשיית המזון.
מפעלי בשר, בתי מלון, קניון.