רישיון עסק לקונדיטוריה

קונדיטוריות רבות עברו תחת ידנו על מנת לאשרם במשרד הבריאות מהדרום עד הצפון,


רישיון עסק לקונדיטוריה

בשביל להפעיל קונדיטוריה יש לקבל רישיון יצרן ממשרד הבריאות הנפתית שאלה המפעל שייך לפי אזור גאוגרפי, את הבקשה יש לתכנן לפי תקנות משרד הבריאות והכללים הידועים בנושאים השונים: מים, שפכים, מיזוג, תברואה, טכנולוגי, טכנולוגיה, ועוד ועוד ע״י הבנה מלאה רב תחומי בין תחומי.


מאפייה חדשה באשקלון

יש להכיר את הנפשות הפועלות במשרדי הממשלה השונים לבין הרשות המקומית בכדי לקדם את הבקשה לאישור.

גם בעסק מסוג זה יש צורך באישור כיבוי אש ובאישור משטרה על מנת לקבל רישיון עסק

אפייה תהליך יחס פשוט קמח מים ושמרים – בבית אך כאשר מדובר עסק אשר מאכיל כמויות של אנשים כל יום הרמת סיכון עולה ועל כן יש לתכנן מפעל מסוג זה בקפידה ושמירה על חוק תברואה של מזון, תהליך נכון וכלל את כל תחנות המוצר מחומר גלם על למערכת שיווק.

מוצרים אשר נארזים מראש לפי ת״י 1145


מאפית פיתות

האם קונדיטוריה זה חלק מפעל אפייה ? כן ישנה אפשרות לתכנון קונדיטוריה כחלק ממפעל אפייה אך בכל מצב הכל אחד בא על חשבון השני, אסביר כל פונקציה לוקחת שטח יצור מתוך כלל השטח הנמצא לרשות המתכנן.


קצת מתקנות למאפיית לחם

סוגי חדרים במאפיית לחם

חדרים אלה חייבים להימצא במאפיית לחם:

  1. חדר החסנת קמח;
  2. חדר ייצור;
  3. חדר החסנת לחם;
  4. חדר החסנת לחם מוחזר;
  5. חדר ניקוי הציוד;
  6. חדר שימון תבניות והחסנת שמנים.

מתקן לניפוי קמח

(א) בחדר החסנת הקמח יהיה מתקן לניפוי קמח.

(ג) מתקן הניפוי יהיה במקום ובתנאים אשר ימנעו מעבר חרקים ממנו אל הבצק.


חדר החסנת הקמח.

(ג) עם פתיחת האריזה המקורית תועבר תכולתם למכלים בעלי פינות מעוגלות ודפנות חלקים, והעשויים מחומר חלק שאינו סופג רטיבות ואינו נתקף על ידי החומר הנמצא בו.


החזקת שקים ריקים

לא יוחזקו שקים ריקים אלא בחדר החסנת הקמח או בחדר המיועד למטרה זו בלבד.


איסור החזקת חפצים זרים

לא יימצא במאפיית הלחם כל ציוד או חומר שאינו דרוש לצרכי אפיית לחם.

רישיון עסק לקונדיטוריה אצלנו ב BIOFOOD עד לקבלת רישיון יצרן.

לחם מוצר יום יומי מוצר בסיסי אין אחד שלא אוכל (חוץ מרגישי צליאק) ילדים, מבוגרים וטף