מאמרים של ביופוד בנושאים שונים:

מגוון מאמרים בנושאי: רישיון יצרן, רישיון עסק,  טכנולוג מזון, תברואה, מעבדות מזון ובדיקות בטיחות למזון, ביקורות משרד הבריאות, ייעוץ קולינרי ועוד מגוון נושאים "חמים מהתנור". לחצו על התוכן שמעניין אתכם. לכל שאלה נוספת או ייעוץ מקצועי מוזמנים לפנות אלינו בטופס המופיע באתר. 

יועץ קולינרי - ביופוד

יועץ קולינרי

הקמת עסק אינה משימה פשוטה, ולאחר שהשקענו כל-כך הרבה זמן, כספים, וכוונה בהקמת העסק יש צורך שהעסק יתייצב ויעמוד על רגליו, ויהפוך לעסק משגשג, בעל

קרא עוד »
רישום פטנטים למזון ביופוד

רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר. הצרכנים בארץ הם משכילים,

קרא עוד »
עיבוד מזון - מפעל בשר - קוטר

פעולות עיבוד מזון

הקטנת גודל / עיצוב: ריסוק, פריסה, טבעות, קוביות, פלחים, חיתוך, קוביות, שבלונות (כוכבים, דינוזאורים), רצועות, טחינה, גריסה. חליטה: התשה אנזימטית, ריכוך המרקם של המוצר. בחליטה

קרא עוד »
מילון מושגים

טכנולוג יין

תהליך הפקת היין תהליך יין הינו מורכב ודורש סביבת עבודה מתאימה ציוד נכון. ביופוד נותנת שירותים מקצועיים לתעשיית המזון יועץ מזון, טכנולוג מזון ותברואן.  ארומה

קרא עוד »
ביקורת של תברואן

סוגי ביקורות של תברואן

במסגרת תפקידו של תברואן מוסמך:  ביקורת הדרכה ביקורת לחשיפת ליקויים   א. ביקורת שיגרתית ב. ביקורת מיוחדת ביקורת לבדיקת תהליכים (להתייעלות, לפרמיה). ביקורת מחקרית (סקר, מחקר).

קרא עוד »
בדיקת חומציות שמן זית

בדיקת חומציות שמן זית

כל שמן (זית, קנולה, אבוקדו….) נמדד לפי רמת החומציות שלו ונקבע על פי כמות חומצות השומן החופשיות המועדות לחמצון באחוזים: עד 1%, מעל 2% עד

קרא עוד »
מעבדת מזון

טיפול – בשפכים ב'

השפכים הם תוצר של שימוש במים הרכב השפכים הביתייםמיקרוביולוגיה – חיידקים, וירוסים, טפילים וכד', 8^10 מיליון חיידקים ב100 מ"ל שהם גם פטוגנים אשר נמצאים בגופנו

קרא עוד »