מאמרים של ביופוד בנושאים שונים:

מגוון מאמרים בנושאי: רישיון יצרן, רישיון עסק,  טכנולוג מזון, תברואה, מעבדות מזון ובדיקות בטיחות למזון, ביקורות משרד הבריאות, ייעוץ קולינרי ועוד מגוון נושאים "חמים מהתנור". לחצו על התוכן שמעניין אתכם. לכל שאלה נוספת או ייעוץ מקצועי מוזמנים לפנות אלינו בטופס המופיע באתר. 

היגיינת עובדים

היגיינת עובדים

מה הבעיה בהיגיינת עובדים נמוכה במפעלי מזון? (רוב הרעלות המזון נוצרות כתוצאה מהפצת מ"א ע"י בני האדם לכן יש לשים לב להיגיינה של העובד כי

קרא עוד »
ביופוד ליווי מקצועי בתחום המזון

הרעלות מזון רקע כללי

תברואה – רפואה מונעת אי קולי, סלמונלה ציקלופורה והפטיטיס A , בין הפתוגנים המסוכנים ביותר השנה. אנשים רבים חלו בשנת 2013 בהרעלות מזון, בארה"ב מגיע

קרא עוד »
צלחת פטרי עם מושבות חיידקיים

חיידקיים פטוגנים 1

מיקרוביולוגיה – חיידקיים פטוגנים מקורות לרעל במזון: יצורים מיקרוסקופים, חלקם בעלי יכולת תנועה (שוטונים). בכל מקום – מים, אוויר, אדמה, חי. נשימה – דורשים חמצן, גדלים בחוסר

קרא עוד »
פיתוח מוצר

​חיידקיים פתוגנים 2

היצורים הקטנים אשר לא נראים ללא מיקרוסקופ. רק לשם דוגמא על ראש של סיכה יכולים לחיות 10 מיליון חיידקים. את החיידקים מוצאים בכל מקום: באוויר,

קרא עוד »
יועץ קולינרי - ביופוד

יועץ קולינרי

הקמת עסק אינה משימה פשוטה, ולאחר שהשקענו כל-כך הרבה זמן, כספים, וכוונה בהקמת העסק יש צורך שהעסק יתייצב ויעמוד על רגליו, ויהפוך לעסק משגשג, בעל

קרא עוד »
רישום פטנטים למזון ביופוד

רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר. הצרכנים בארץ הם משכילים,

קרא עוד »
עיבוד מזון - מפעל בשר - קוטר

פעולות עיבוד מזון

הקטנת גודל / עיצוב: ריסוק, פריסה, טבעות, קוביות, פלחים, חיתוך, קוביות, שבלונות (כוכבים, דינוזאורים), רצועות, טחינה, גריסה. חליטה: התשה אנזימטית, ריכוך המרקם של המוצר. בחליטה

קרא עוד »