מאמרים של ביופוד בנושאים שונים:

מגוון מאמרים בנושאי: רישיון יצרן, רישיון עסק,  טכנולוג מזון, תברואה, מעבדות מזון ובדיקות בטיחות למזון, ביקורות משרד הבריאות, ייעוץ קולינרי ועוד מגוון נושאים "חמים מהתנור". לחצו על התוכן שמעניין אתכם. לכל שאלה נוספת או ייעוץ מקצועי מוזמנים לפנות אלינו בטופס המופיע באתר. 

רשיון למפעל מזון

חדשות במזון

מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון? כתבה מעניינת מכלכליסט שנותנת לנו הצצה למפגש של טכנולוגיה ומזון – לחץ כאן לקריאה מה קורה כשטכנולוגיה פוגשת מזון מה

קרא עוד »
רישיון משרד הבריאות

רישיון יצרן משרד הבריאות

משרד הבריאות מפרסם הנחיות שונות בנוגע לדרישות התקן למפעלי ייצור בענף המזון, והן מוסדרות בעזרת מספר חוקים שונים. כאשר דרישות התקן שונות באופיין מדרישות תקן

קרא עוד »
טכנולוג / מהנדס מזון

עבודתו של טכנולוג מזון

מדען מזון; מהנדס ביוטכנולוגיה, מהנדס מזון, טכנולוג מזון. בשורות הבאות נסביר על המקצועות השונים העוסקים בייעוץ, בקרה, ניטור, מחקר ופיתוח בענף המזון, ונתמקד בתפקידיו השונים

קרא עוד »
מאיר אדוני

שפים אהובים

מאיר אדוני מאיר אדוני מאיר אדונִי (נולד ב-25 במרץ 1973) הוא שף ישראלי ומבעלי המסעדות “כתית”, “מזללה”, “בלו סקיי” ו”לומינה”, כולן בתל אביב. אייל שני השף אייל שני בטלוויזיה 2004

קרא עוד »
היגיינת עובדים

היגיינת עובדים

מה הבעיה בהיגיינת עובדים נמוכה במפעלי מזון? (רוב הרעלות המזון נוצרות כתוצאה מהפצת מ"א ע"י בני האדם לכן יש לשים לב להיגיינה של העובד כי

קרא עוד »