יועץ קולינרי

יועץ קולינרי להצלחת העסק בסביבה תחרותית

הקמת עסק אינה משימה פשוטה, ולאחר שהשקענו כה הרבה זמן, כספים, וכוונה בהקמת העסק יש צורך שהעסק ייתייצב ויעמוד על רגליו, ויהפך למשגשג, אהוד ומובחן בשירותיו בין שאר העסקים המתחרים.

הקמת עסק בתחום המסעדנות היא סיכון גדול במיוחד, ידוע הנתון שבתחום המסעדנות מרבית המסעדות לא שורדות את השנתיים הראשונות

זהו עסק שדורש מימון גבוה ומתמיד

פיקוח על העובדים והכשרתם

התמודדות מול ספקים, ויצירת מנות מזון איכותיות תוך שמירה על סניטריה גבוהה

שירות אדיב ותימחור שבו שולי רווח תחרותים

ולצד כול המבחנים הללו יש להתחרות בבתי האוכל, המזנונים והמסעדות השונות על תשומת ליבו של הסועד הפוטנציאלי

מסעדה יכולה לעמוד בכול הקריטריונים בהצלחה אך להכשל במשיכת תשומת ליבו של האיש הרעב ולקרוס בשל מחסור בלקוחות

לכן יש צורך ביצירת תפריט איכותי ומנומק, כזה שמתאים בדיוק לקהל היעד ויפרוש כנפים לשמה הטוב של המסעדה, לשם כך יש כיום יועצים קולינרים אליהם ממולץ לפנות.


אחריות יועץ קולינרי בהצלחת המסעדה

ישנה דרישה כשאנו מגיעים למסעדה לקבל תמורה מלאה לזמננו וכספנו, תמורה זו מתבטאת בעמידה בציפיות הכרחיות של תשתית נעימה ואסתטית והגשה דומה

איננו יודעים מה קורה במטבח אך אנו מצפים שגם שם רמה גבוהה של סניטריה נשמרת

צפייה זו נכונה כשאנו בוחרים באוכל מהיר במזללה קטנה ואת כמה וכמה כשאנו אוכלים במסעדת גורמה.


יועץ קולינרי הוא מי שאחראי לתת לנו חווית סעודה איכותית כזו בדיוק כמו הטבח, המלצר ובעל המקום.

תחום אחריותו הוא ייעוץ אשר יתאים בין המזון לקהל היעד הרצוי, התווית מודל עסקי תקף וקונספט מפתה, מפנק לנו הסועדים וריווחי לבעל המסעדה.

יועץ קולינרי

יועץ קולינרי הוא בעל השכלה רחבה ומעמיקה בהקמת מסעדות, עסקי קייטרינג והכנת מזון, לעיתים זה הוא שף מומחה, לעיתים תברואן.

יועץ קולינרי מלווה את המסעדה בשלביה הראשונים וכפי שמלמדים תינוק ללכת מלמדה לפעול תוך שמירה על איכות, נהלי עבודה נאותים, חווית הגשה עניינית וקשובה, הרכבת תפריט מדוייק ומתומחר הגיונית ועוד.


יועץ קולינרי בשוק

ישנם מספר רב של שירותי ייעוץ קולינרי, משפים ששמם מהדהד לקהל הישראלי במוניטין הידוע שלהם, ועד מקצוענים של המטבח אשר מעניקים לעסק ייעוץ יקר מאד ומאפשרים לו ייצירת זהות מובחנת בטעם

במראה ובהפקת המזון אשר יסייעו למסעד בקליעה לטעם הטוב שחפצים לחזור ולפגושו שוב ושוב.

 

צרו קשר

יועץ שפכים
טכנולוג מזון

תורת המזון

תהליכי שימור מזון: חימום – השמדת החיידקיים (פסטור חלב) קירור – הורדת טמפרטורה לשם הרחקת התנאים האידיאלים להתפתחות חיידקיים תרמופילים ומזופילים הקפאה – “עצירת” התפתחות

קרא עוד »
בדיקות מזון
טכנולוג מזון

חיידקיים פטוגנים 1

מיקרוביולוגיה – חיידקיים פטוגנים מקורות לרעל במזון: יצורים מיקרוסקופים, חלקם בעלי יכולת תנועה (שוטונים). בכל מקום – מים, אוויר, אדמה, חי. נשימה – דורשים חמצן, גדלים בחוסר

קרא עוד »
טכנולוג מזון

הרעלות מזון רקע כללי

תברואה – רפואה מונעת אי קולי, סלמונלה ציקלופורה והפטיטיס A , בין הפתוגנים המסוכנים ביותר השנה. אנשים רבים חלו בשנת 2013 בהרעלות מזון, בארה”ב מגיע

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו