הוצאת רישיון עסק

רישיון עסק הוא למעשה היתר הניתן לבעלי עסקים טעוני רישוי מטעם הרשות המקומית המוסמכת לרישוי עסקים בשטחה.

רישיון זה ניתן מתוקף חוק רישוי עסקים המונהג בישראל מאז שנת 1968 והוא מונפק לבעלי עסקים שעסקיהם עומדים בכל הקריטריונים השונים הנדרשים מתוקף החוק.

ברשימת העסקים טעוני רישוי בישראל, כלומר עסקים המחויבים בהנפקת רישיון עסק לצורך הפעלתם, תוכלו למצוא מגוון רחב של סוגי עסקים שונים מענפי מסחר ושירות שונים.

 

צרו קשר

יועץ מזון עמרי גור
יועץ מזון - מה שרצית לדעת

יועץ מזון לשירות ענף המזון

יועץ מזון הוא שם כללי למקצוע מרתק וחיוני, יועץ המזון הינו מומחה בתחום הפקת המזון, אריזתו, הגשתו ושיווקו. תהליכים אלו מתרחשים בהיקף גדול ותעשייתי כאשר

קרא עוד »

הליך הנפקת רישיון

עסק הינו הליך מורכב ומסועף המותאם לאופי וסוג בית העסק אותו אתם מבקשים לפתוח או להקים.

הליך הוצאות הרישיון מתנהל אל מול המחלקה לרישוי עסקים במועצה ו/או הרשות המקומית שבשטחה העסק פועל או עתיד לפעול, כאשר בין יתר הגורמים הרלוונטיים לתהליך הרישוי תוכלו למצוא את נציגי המחלקה לרישוי עסקים מטעם המועצה/רשות מקומית, נציגי מכבי האש, נציגי המשטרה, נציגי משרד הבריאות ונציגי המשרד לאיכות הסביבה.

בחוק רישוי עסקים נקבעו מספר תקנות כלליות לרישוי עסקים. תקנות אלו תקפות לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי. בנוסף, נקבעו כללים ותקנות לכל אחד מסוגי העסקים השונים בהתאם לסיווגו העסקי על פי קטגוריות רישוי הקבועות בחוק.

כפועל יוצא מכך, מופיעות תקנות ספציפיות לרישוי עסקים בענף המזון.

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו