שפים אהובים

עודכן לאחרונה ב 10/03/2018


מאיר אדונִי (נולד ב-25 במרץ 1973) הוא שף ישראלי ומבעלי המסעדות “כתית”, “מזללה”, “בלו סקיי” ו”לומינה”, כולן בתל אביב.

מאיר אדוני
מאיר אדוני

השף אייל שני

בטלוויזיה

2004 – אוכל למחשבה

2009 – מחוברות

2010 – איפה האוכל

2010 – מאסטר שף

2016 – “קרב השפים הגדול”

כל מילה מיותרת

אייל שני
אייל שני

 


 

השף חיים כהן

 

כהן נולד ב1960, גדל והתחנך בתל אביב, למשפחה יוצאת הקהילה הנאשדידנית

סגנון בישול מהמטבח הצרפתי בשילוב הים-תיכוני, פיוז’ן.

מסעדות

קרן (סגורה)

דיקסי (תל אביב)

דיקסי אקספרס (ראשון-לציון)

פילדלפיה

יפו תל אביב

ספרי בישול:

חיים כהן מבשל, הוצאת בבל, 2002.

חיים כהן מבשל עם פיקאסו: חגיגה ים-תיכונית, הוצאות דניאלה די-נור ומודן, 2002.

חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים, הוצאת כתר, 2006.

חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים 2, הוצאת כתר, 2008.

תוכניות בישול:

שום, פלפל ושמן זית

מועדון ארוחת הערב עם מארינה מקסימיליאן בלומין

רישיון ליהנות עם אלי אילדיס

מאסטר שף עם אייל שני, מיכל אנסקי ויונתן רושפלד

מבשלים ביחד עם אייל שני


השף דויד מגן

יליד 1948, בוגר תדמור 1970. בעל תעודה בטבחות סוג 5

שף מטבח מגיל 26 בעל נסיון בינלאומי בטבחות ברשת הקלאב-מד. שף במטבח כשר למהדרין בשוויץ.

תפקידי ניהול מטבחים ויעוץ ב: תעשיית מזון למטבחים, שף במחלקה הראשונה בחברות תעופה זרות, שף במלון קראון פלאזה ים-המלח, ובמלון קיסר באילת. עוסק בהדרכה משנת 1996 ב”ס רימונים שבטבריה.

המורה שלי בסוג בטבחות 1, ב”ס הולידי אין, טבריה (היום ב”ס לבישול רימונים)


השף Ziv Ben-zvi‎‏

נולד ב197, סיים את לימודי הבישול ב The French Culinary Institute ובוגר תדמור – “מנהל בתי מלון”.

Private Chef‎‏ ב-‏‎U.S. Embassy Tel Aviv, Israel‎‏‏, ‏‏‎privet chef of the ambassador‎‏ ב-‏‎USA Embassy Tel Aviv‎‏‏‏ ו‏‏מנכ”ל‏ ב-‏‎bettyford.co.il‎‏‏‏


הסטון בלומנטל

המעוטרת בשלושה כוכבים במדריך מישלן.

אתר הבית של מסעדת The Fat Duck


השף לאון אלקלעי

השף לאון אלקלעי


 

מוריס הנדלר
מוריס הנדלר

המורה שלי לסוג 5 בדן גורמה 2017, תודה לך אלוף

האדם הוא אוקינוס של מונחים