שטיפה וחיטוי פירות וירקות

שטיפה וחיטוי פירות וירקות

חוץ מתהליך הקיטום והחיתוך יש לבצע שטיפה וחיטוי שוב שטיפה עם מים טריים.

חשוב לבדוק תוקף המוצר וכן לפעול לפי הוראות היצרן

נקודות חשובות

  1. ניקיון הירק או הפרי כל לכלוך הנראה לעין.
  2. שטיפה במים נקיים (מי שתייה).
  3. חיטוי בריכוז נכון לפי סוג החומר והנחיות היצרן.
  4. זמן השרייה מדויק – לפי הוראות היצרן.
  5. שטיפת שאריות תמיסת החיטוי מחומר הגלם.

חומר חיטוי לירקות

חומר חיטוי לירקות

חומר חיטוי לירקות

 

 

כדי לפעול –  כל עסק בתחום המזון צריך רעיון, ממון, חזון, רצון ורישיון.
כדי להתרומם ולהצליח – בית העסק מתחייב להקפיד על: תנאי עבודה נאותים, עמידה בנהלים, בחירה נכונה של ספקים ועובדים, השקעה במוצרים או תפריטים, מענה על צרכים (של הלקוחות), חשיפה לרעיונות ולחידושים לאורך כל הדרך, וכן בקרה ופיקוח על אופן ההתנהלות של כל הגורמים.

בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, התקשרו עכשיו: 052-5257750