רישיון לפיצריה

רישיון עסק לפיצריה, דוכן פיצה, פיצה

עלות מגש פיצה כ 2 משולשים, 6 משולשים זה הרווח, עסק יחסי פשוט וריווחי מאוד.


רישיון עסק לפיצריות – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

פותחים פיצרייה? מחפשים אחר שירותי סיוע וייעוץ לאורך כל שלבי הפתיחה, התפעול ורישוי העסק הנדרש בחוק ?

אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו ליהנות ממגוון רחב של פתרונות שירות בדרך להנפקת הרישיון ותפעול המקום.


הנחיות לרישוי פיצריות

פיצרייה הנכללת ברשימת העסקים טעוני רישוי מוגדרת בחוק לרישוי עסקים כמקום בו מותר להכין ולמכור פיצה לשם צריכה במקום ו/או מחוץ למקום (באמצעות שירות שליחים).


יחד עם זאת, החוק אוסר על הכנה, החזקה ומכירה של מאכלים המכילים בשר בן החי בשטח הפיצרייה, לרבות, דגים בשר ועוף ולמעט שימורי דגים, נקניק ונקניקיות.


רישיון לפיצריה

כמו כן, החוק לרישוי עסקים מחייב את בעלי הפיצרייה להקצות שטח מבטח בגודל של 10 מ”ר

מחסן צמוד בגודל של 6 מ”ר

כאשר גודלו של חדר האוכל והשירות חייב להיות בגודל מינימאלי של 23 מ”ר.


רישיון לפיצריה

הנחיות נוספות לרישוי פיצריות כוללות בין היתר הפקדה יתרה על כך שמתקני האפייה במקום יהיו מהסוג אותו אישר מנהל הליך הרישוי וזאת בתנאי שמעל למתקני האפייה יותקן מנדף.

בהתאם לתקנה 27 לחוק רישוי עסקים בענף המזון. 


ביופוד – מגוון פתרונות שירות לעסקי הפיצרייה

מבין עסקי המזון, פיצריות נחשבות לעסק תפעולי פשוט (באופן יחסי) מצד אחד ולעסק בעל פוטנציאל רווח מצד שני.


אנחנו בחברת ביופוד, נסייע לכם לגבש תכנית תפעול המשלבת בתוכה את כל האלמנטים הנדרשים להצלחת המקום

החל ממתן מענה מקצועי ומדויק לנושאים תפעוליים.


כגון: כמה גרם זה בצק של פיצה משפחתית, כמה גרם מוצרלה נדרש לצורך הכנת פיצה אישית או משפחתית, כמה מעלות צלזיוס רצויות לצורך אפיית הפיצה, מהם כלי העבודה והציוד הנדרש לצורך הכנת הפיצה וכדומה.


בנוסף, אנו נסייע לכם בהכנת תכנית עסק למטרות רישוי הפיצרייה על ידי הגורמים המוסמכים לכך, לרבות, גורמי הרשות המקומית, משרד הכלכלה, משרד הבריאות וכדומה.


הליכי הליווי המקצועיים שלנו לעסקים בענף המזון, מוענקים לכם על ידי צוות אנשי מקצוע הכולל: תברואן, יועץ מטבחים, אדריכלים, יועץ קולינארי, טכנולוג מזון, אנשי שיווק ועוד.


לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לפיצריה, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750