רישיון עסק לפאב / דיסקוטק

רישוי עסקים מסוג פאב / דיסקוטק- בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

חולמים על בר אלכוהול משלכם? רוצים לפתוח דיסקוטק או פאב? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו למצוא את כל פתרונות השירות בדרך לרישוי העסק.


הנחיות כלליות לרישוי פאבים ומועדונים

בדומה לכל עסק טעון רישוי אחר במדינת ישראל, גם הליכי הרישוי לפאבים (בארים) ומועדונים (דיסקוטקים), מותנים באופי פעילותו של המקום, שטח הימצאו וכמות הקהל.


יחד עם זאת, אופי הפעילות הייחודי של הפאבים והמועדונים העוסקים בין היתר במכירת מוצרי אלכוהול, מצריך את בעלי המקום לעמוד בתנאי סף מחמירים בכל הנוגע לקבלת רישיון לפתיחת העסק והפעלתו.


בהליך הרישוי לפתיחה ותפעול של עסקים מסוג פאבים / דיסקוטקים, מעורבים גורמים כגון:

שירותי הכבאות, משטרת ישראל, משרד הבריאות, המשרד להגנת הסביבה – מפגעי רעש ואגפי הרשות המקומית שבשטחה פועל המקום.


ביופוד- פתרון כולל לליווי הליכי רישוי

אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו ליהנות מפתרון כולל ומקיף במסגרת שירותי סיוע.

ייעוץ והכוונה בכל הנוגע לליווי הליכי רישוי עסקים טעוני רישוי, לרבות, עסקים מסוג פאבים ומועדונים.



הידע המקצועי המורחב שלנו בענף הרישוי בשילוב שירותי קצה נוספים אותם אנו מספקים לקהל לקוחותינו, מאפשר גם לכם ליהנות מהליך ליווי מקצועי, דינמי ויעיל לרישוי המועדון או הפאב.


רישיון עסק לפאב / דיסקוטק

לרשותנו, יועצים שונים בעלי ידע מקצועי נרחב בכל הנוגע לרישוי עסקים מסוג זה בהיבט הבטיחותי והתפעולי, כאשר בנוסף לשירותי הסיוע והייעוץ לאורך שלבי הרישוי השונים, אנו מאפשרים ללקוחותינו בענף זה ליהנות משירותי תכנון אדריכלי, ייעוץ קולינארי ושירותי תברואה.


יועצי הרישוי מטעמנו ילוו גם אתכם לאורך כל שלבי הרישוי הנדרשים ויסייעו לכם לפעול למילוי ההוראות וההנחיות המפורשות בחוק בכל הנוגע לתפעול והקמה של מועדונים ופאבים בשטח מדינת ישראל ובהתאם לתקנות העזר העירוניות המונהגות בכל רשות ורשות בשטח המדינה.


כמו כן, נשמח לסייע לכם לגבש תפריט אלכוהול תוסס לצד שירותי ייעוץ בכל הנוגע לרכישה ותפעול של מתקני קירור לצרכי הגשת מנות אוכל ומשקה. אנו מזמינים גם אתכם להיוועץ עם מומחי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי.


לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסק מסוג פאב / דיסקוטק, צרו איתנו קשר עוד היום:

052-5257750

פרופיל חברה

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו