רישיון עסק לסושייה

רישיון עסק לסושייה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

חולמים על סושייה משלכם? אצלנו בחברת ביופוד – פתרונות לתעשיית המזון, תוכלו למצוא מגוון רחב של פתרונות שירות בדרך להפעלת הסושייה, לרבות, שירות מקצועי לליווי הליכי הרישוי להפעלתה.

החוק לרישוי עסקים

המונהג במדינת ישראל מאז שנת 1968

קובע כי לצורך פתיחתה והפעלתה של מסעדה קיים צורך ברישיון עסק המונפק מטעם הרשות המקומית בה פועלת המסעדה.


על פי הגדרת החוק, סושייה הינו בית עסק הנמנה בין העסקים טעוני רישוי בענף המזון, וכפועל יוצא מכך, בעלי העסק נדרשים לקבל רישיון עסק כחוק.


עמרי גור טכנולוג, שף ותברואן
ביופוד- המומחים לליווי עסקים בענף המזון

אנחנו מאפשרים לבעלי עסקים המעוניינים לפתוח או לתפעל מסעדה מסוג סושייה

ליהנות מגוון רחב של פתרונות שירות הכוללים בין היתר: ליווי הליכי רישוי משלב הגשת הבקשה ועד רגע הנפקת  הרישיון.


בחברתנו פועל מערך שירות המורכב בין היתר מ: אדריכלים, יועצי מטבחים, יועץ קולינארי, טכנולוגי מזון, תברואן המכירים היטב את כל תקנות החוק בנוגע לרישוי עסקים מסוג סושיות.  


השירות המוצע על ידינו לסושיות כולל בין היתר:

  • ליווי הליכי הגשת בקשות לרישוי העסק
  • הכנת תכנית עסק והכנת מפרטים טכניים
  • טיפול שוטף בהליכי הרישוי אל מול הגורמים המוסמכים מטעם הרשות המקומית ומשרדי הממשלה
  • תכנון מטבחים הכולל בין היתר: חלוקת שטחים נכונה, תכנון מחלקות, תכנון חדרי קירור ומתקני קירור ועוד.
  • תכנון מערכת שפכים, מיזוג אוויר, כיבוי אש, מנדפים וכדומה

אנו מאפשרים לכם ליהנות מפתרונות שירות נוספים הכוללים בין היתר: ייעוץ קולינארי, סיוע והכוונה בכל הנוגע לגיבוש הקונספט והתפריט, בניית סל ספקים, תמחור ושירותים נוספים אשר יסייעו גם לכם לקדם את בית העסק.


לאורך השנים ליווינו עשרות מסעדת ובתי עסק בענף המזון ובתחום האוכל האסייתי תוכלו למצוא בין לקוחותינו את רשת הסושיה ורשת סושה.  


רישיון עסק לסושייה

לרשותנו, הידע והניסיון המקצועי הנדרשים למטרות ליווי בתי עסק בענף המזון משלב רישוי העסק ועד לביסוס הצלחתו בקרב קהלי היעד השונים.

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לסושיה, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

 

 

רישיון עסק לסושייה