רישיון עסק לסושיה

סושיה היא עסק (מסעדה) המעבד חומר גלם רגיש ״הדגים״, לכן חשוב להתלוות עם יועץ מזון (שף או תברואן) בכל הקשור לעבודה נכונה עם מזון וכן על מנת לקבל רישיון עסק כחוק יש לעמוד בתקנות.  

 

תכנון מטבח נכון מראש חוסר עלויות מיותרות בעתיד וכן הורדת הסיכון לזיהום והרעלת מזון, דגים, ביצים הנמצאים בתפריט הסושי צריכים להישמר בקירור מתמיד.

תחנות עבודה ותהליך זרימה רציף ישמור לנו על מוצר תקין.

חוק רישוי עסקים מאגד את כל העסקים אשר תעוני רישוי לפי משרדי השרות: כיבוי, משרד הבריאות, איכות הסביבה ועוד..


רישיון עסק לסושיה

תהליך פתיחת סושיה אינו דבר פשוט ויש לקחת בחשבון הוצאות כלכליות משתנות והתנהלות עם כוח אדם מקצועי מקומי וזר.

הכנת תפריט וקונספט, עיצוב וגרפיקה, חיפוש כוח אדם מתאים, מציאת מקום אסטרטגי בעל נוכחות בסביבה וכן גם לדאוג ליועץ מזון ורישוי אשר מתכנן ומגיש את התכניות למשרד הבריאות עד לקבלת רישיון עסק


כדי להגיש תכניות אשר יאושרו במשרד הבריאות יש לדעת את התקנות והחוקים והחשוב ביותר לדבר את השפה, כאשר תברואן או טכנולוג עורך תכנית וממליץ בעת ההגשה הסיכוי להצלחת הפרוייקט ולקידומו קצרה ומהירה יותר מאשר עם אדריכל יגיש אותה, בכל אופן חובה שאדריכל יגיש את הבקשה.


תכנון סושיה הכולל עבודה עם דגים, ירקות, ביצים ויש גם כאלה עם עוף ובקר,כאשר התפריט מתרחב למוקפצים וסלטים ועוד.

נחוץ מערך מזון יעיל וברור, מחלקות מסודרות, ציוד מתאים, חלוקת שטחים נכונה ומדויקת, תכנון מערכת שפכים, מיזוג אוויר, כיבוי אש, מנדפים. כיום ישנם ציודים כגון ציפסרים, מכונת אורז, מדיחי כלים משוכללים אשר נותנים פתרונות קלים ונוחים בעלויות אשר מחזירות את עצמם תוך שנה עד שנתיים.

חדרי קירור ומתקני קירור בעלות בקרה מרחוק.

הדברים הגדולים בנויים מהחלקים קטינים כך שכל מקום או סניף הוא חלק מרשת כך אנחנו מסתכלים על הפרטים ובונים חתיכה חתיכה תוך שילוב בין נראות לתפעול.


 

סרטון: פס הכנת טמגו :

 https://www.facebook.com/JapanNetChannel/videos/1207463126012679/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

 


בכל בית אוכל יהיו חדרים מן הסוג הנקוט להלן בטור א’ ששטחם יהיה כאמור בתוספת בהתאם לסוג בית האוכל וגבהים לא יפחת מהאמור לצדם בטור ב’:

טור א’

 

סוגי חדרים

טור ב’

 

גבהם

חדרי אוכל 2.75 מטר
מטבח 2.75 מטר
מחסן 2.50 מטר
חדרי שירות 2.50 מטר

חלק מלקוחותינו

סושה

הסושיה

אושי אושי

 

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לסושיה, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו