רישיון למפעל מזון

ביופוד 2008 – פתרונות מזון

הצוות המקצועי והמנוסה של ביופוד מתמחה בביצוע בדיקות למפעלי מזון, סיוע בהכנת הוראות עבודה, נהלים ותוכניות עבודה עבור עובדי המפעל. העברת הדרכות והרצאות בנושאים שונים כגון: שמירה על היגיינה אישית, שמירה על בטיחות מזון ותברואת מזון וייעוץ על חיטוי וניקיון נכון של המפעל.


יתרה מזאת , ניתן לנפק רעיונות למוצרים ומתכונים חדשים ועצות לגבי דרכים לשיפור ושינוי של מוצר קיים. ביקורת ופיקוח על אופן העבודה המתבצע במפעל והאם אכן מושם דגש נכון על כל מה שקשור בבטיחות המזון.

מפעל צמחוני

בשנים האחרונות פורץ התודע למזון בריא וללא חומרים משמרים, ללא ריסוסים ואף ללא חימום. פורמולציות למוצרים מזון חדשים ואף שידרוג מתכון קיים אפשרי כאן אצלנו בBioFood.

מפעל בשר

לתכנון מפעל בשר יש לצלצל 053-5257750 גם מפעלי פירוק וניקוי דגים

קיטרינג

הגשת תוכניות לבשקה לרישיון יצרן למשרד הבריאות. תקנות "השטח המזערי של העסק והחדרים בו יהיו להנחת דעתו של המנהל."

קונדיטוריה ומאפיה

קוי יצור למאפיות, קו יצור פיתות, הפקת תווית מוצר מזון כחוק. קביעת: סימון תזונתי ותוקף מוצר, ע"י הבחון המוצר בידי טכנולוג מזון.

מפעל סירוף

מפעלים לרוב משתמשים בתמציות של טעם וריח אשר סוגר את כל עיניין האורגנולפטי של חווית הצרכן. כאן צוות ביופוד נותן שירות מלאה עד להגעה לטעם הנכון.

מפעל טבעוני

בשנים האחרונות פורץ התודע למזון בריא וללא חומרים משמרים, ללא ריסוסים ואף ללא חימום. פורמולציות למוצרים מזון חדשים ואף שידרוג מתכון קיים אפשרי כאן אצלנו בBioFood.

מפעל אריזה

מפעל אריזה למזון יבש

בתקנות אלה – “אריזה” – לרבות בקבוקים, צנצנות, קופסאות ושקיות למיניהם;
  • “אריזה הרמטית” – אריזה המונעת לחלוטין העברת גזים אל המוצר הארוז או מן המוצר הארוז החוצה;
  • “הל”ת” – הוראות למתקני תברואה, התש”ל-1970 ,שאושרו על ידי שר הפנים לאחר התייעצות עם המועצה הארצית לתכנון ולבניה, ועותק מהן מופקד בלשכות הבריאות המחוזיות והנפתיות;
  • “הסעדה” (Catering – (מקום להכנת מזון לצורך הספקתו לצריכה מחוץ למקום הכנתו ולמעט מפעל לייצור מזון ארוז מראש לשיווק לצרכן;
  • “חיטוי” – תהליך של השמדת חיידקים באמצעים כימיים או פיזיים; “לחם” – לרבות חלה, לחמניה, פיתה וכעך;
  • “מזון” – מזון כהגדרתו בפקודת בריאות הציבור (מזון) [נוסח חדש], התשמ”ג-1983 ,וכן מי שתיה כהגדרתם בפקודת בריאות העם, 1940;
  • “מזון גלמי” – מזון שטרם נכנס לשלבי עיבוד, לרבות ניקוי, שטיפה, חיטוי וכיוצא באלה;
  • “מחסן קירור” – מחסן המשמש לאחסנת מזון בקור בין שהוא קפוא ובין שהוא מקורר או מצונן;
  • “מי שתיה” – כהגדרתם בפקודת בריאות העם, 1940;
  • “איכות מי שתיה” – איכותם התברואית של מי שתיה שנקבעה בפקודת בריאות העם, 1940 ובתקנות שעל פיה;
  • “מנהל” – המנהל הכללי של משרד הבריאות או מי שהוא הסמיך בכתב;
  • “ניקוי” – תהליך של סילוק כל זיהום הנראה לעין, הניתן למישוש או הנותן ריח;
  • “עופות” – לרבות בעלי כנף למיניהם המשמשים למאכל אדם;
  • “פסטור” – תהליך של חימום מזון והחזקתו בחום ובמשך זמן הדרושים להשמדת חיידקים פתוגניים וגטטיביים;
  • “צו” – צו רישוי עסקים (עסקים טעוני רישוי), התשל”ג-1973;
  • “תקן” – תקן ישראלי, ובאין תקן כאמור – תקן של כל מוסד חבר בארגון הבינלאומי לתקינה (.I.S.O.)
מפעלי מזון מידע נוסף

צרו קשר להזמנת שירות רשיון למפעל מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו