רישיון עסק למחסני מזון – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן

החוק לרישיון עסקים המונהג במדינת ישראל קובע כי שטח ו/או מבנה המיועד לצרכי אחסנה מעל 50 מ”ר מחייב את בעליו בהנפקת רישוי עסק.

על פי הגדרת החוק:

אין זה משנה אם מדובר במחסן המשמש עסק המחזיק בתעודת רישיון ו/או עסק המיועד אך ורק לצרכי אחסנה נאותה של פריטי ציוד כאלו ואחרים.


כך או אחרת, אנחנו בחברת ביופוד, מאפשרים לכל בעלי המחסנים העסקיים במדינת ישראל, ליהנות מפתרונות שירות מעשיים ויעילים בכל הנוגע לליווי הליכי הגשה והנפקה של תעודות רישיון לעסק.

הנחיות כלליות לרישוי מחסני

הפעלת מחסנים למטרות מסחריות הינה פעולה המחייבת את בעלי המקום לתכנן את שטחי האחסון בהתאם למהות ואופי מוצרי האחסון הרלוונטיים.


התקנות השונות המופיעות בחוק לרישוי עסקים בכל הנוגע לרישוי מחסנים מחייב כל מחסן מזון לעמוד בתקנות בהתאם לחוקי התכנון והבנייה ולעמוד בין היתר בדרישות משרד הבריאות.


הליך הרישוי במקרים אלו מנוהל ברובו אל מול גורמי הרישוי הפועלים מטעם תחנות הכיבוי ואגפי התכנון והבניה ברשות המקומית בה פועל שטח המחסן.


ביופוד – עוסקים ומתמחים בליווי עסקים טעוני רישוי מאז שנת 2008

אנחנו בחברת ביופוד

עוסקים ומתמחים בליווי הליכי רישוי לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי כבר קרוב לעשור ולאורך השנים ליווינו בהצלחה יתרה עשרות בעלי עסקים בכל ענפי המסחר והשירות.

לרבות, בעלי מחסנים ובעלי עסקים המחויבים על פי חוק בהגשת בקשות לרישוי מחסנים.


השירותים המקצועיים המוצעים על ידינו בתחום הרישוי כוללים בין היתר:

    • ייעוץ ראשוני לקראת הגשת בקשות לרישוי מחסנים
    • טיפול שוטף בכל תהליכי הרישוי הנדרשים
    • עמידה אל מול גורמי הרישוי הרלוונטיים (תחנות כיבוי, אגפי הרשות, משרד הכלכלה, המשרד איכות ובריאות הסביבה וכדומה).

במקביל, אנו מספקים שירותי תכנון אדריכלי לצורך תכנון שטחי אחסון, ייעוץ תברואתי לבעלי מחסנים ושירותים נוספים המותאמים לאופיים של פריטי האחסון הרלוונטיים לכם.


לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסק מסוג מחסנים,  צרו איתנו קשר עוד היום:

052-5257750

לוגו ביופוד


לקוחות:

מר קייק – נתניה. מחסן מזון למוצרי קונדיטוריה ואפיה

יעקובי – מעלה אדומים. מוצרי מזון

י.ב. מחסני מכר 1988 בע”מ. פתח תקווה

 

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood.

עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים.

אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות ?

אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו