רישיון עסק לחנות דגים


רישיון עסק לחנות דגים – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

חנויות דגים נמנות ברשימת העסקים טעוני רישוי בהתאם לחוק רישיון עסקים המונהג במדינת ישראל מאז שנת 1968. בהתאם לחוק, כל בעל עסק לממכר דגים (טריים) מחויב ברישיון עסק ובעמידה בכל התנאים המפורטים בחוק.

אנחנו בחברת ביופוד, מאפשרים לכלל בעלי חנויות ודוכני הדגים, ליהנות מפתרון מקיף ומקצועי בדרך להנפקת הרישיון המיוחל.

פתרונות השירות המוצעים על ידינו יאפשרו גם לכם להימנע מעיכובים מיותרים בהליך הרישוי וליהנות משירותי ייעוץ, סיוע והכוונה לאורך כל שלבי הרישוי הנדרשים.


הנחיות כלליות לרישוי חנויות ודוכני דגים

בנוסף לתקנות הקבועות בחוק לרישוי עסקים טעוני רישוי, בתי עסק העוסקים בממכר דגים טריים, נדרשים לעמוד בתתי סעיפים הרלוונטיים לענף עסקי זה.

סעיפים אלו כוללים בין היתר דרישה לחיפוי קירות בית העסק עד לגובה של 1.80 מטר, אבזור בית העסק במערכות קירור העומדות בתקן, אופי הטיפול בסחורה המשווקת, קבלתה ואופן אחסונה ותנאים נוספים.

הליך הרישוי מתנהל אל מול גורמי הרישוי המוסמכים לכך מטעם משרד הבריאות, משרד החקלאות, הרשות המקומית, תחנות הכיבוי ועוד.


ביופוד – פתרונות שירות לרישוי עסקים

אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות לעסקים טעוני רישוי מאז שנת 2008.

לאורך השנים, ליווינו בהצלחה יתרה עשרות בעלי עסקים בכל ענפי המסחר והשירות, לרבות, בעלי חנויות ודוכנים לממכר דגים טריים וקפואים.


רישיון לחנות דגים

הידע המקצועי המורחב העומד לרשותנו בתחום בשילוב ההתמחות המקצועית שלנו בענף עסקי המזון, מאפשר לכל אחד ואחת מלקוחותינו, ליהנות מפתרונות שירות היקפיים לאורך כל שלבי הרישוי הנדרשים ולביסוס בית העסק בתחומו.

אנשי המקצוע הפועלים מטעמנו כוללים בין היתר:

יועצי מזון וטכנולוג מזון, תברואן מוסמך, אדריכלים ויועצי תכנון, אנשי שיווק ואנשי מקצוע נוספים המתמחים בתפעול הליכי רישוי לעסקים טעוני רישוי.


מה צריך לחנות דגים?

מקום שאר מקבל דגים טריים ומאחסן אותם, מנקה וחותך לפי דרישות הלקוח, מנילן ומוכר.

חשוב מאוד לבחור ציוד נכון ומתאים העומד בדרישות החוק, ציוד אמין, יועץ מזון יעזור בהתלבטות

וכן כל תהליך התכנון עד לקבלת רישיון נמצא כאן תחת קורת גג אחת.

האם מותר להקפיא דגים טריים ?

חל חובה לשירותים באיטליז ?


אנו מזמינים גם אותך להצטרף למעגל הולך ומתרחב של לקוחות עסקיים הנהנים מפתרונות השירות המקצועיים המוצעים על ידינו בתחום ליווי הליכי הרישוי לאורך כל שלביו.

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לחנויות ודוכני דגים, צרו איתנו קשר עוד היום:

052-5257750

לוגו ביופוד

לחק מלקוחות שלנו:

אטליז חסר , מושב משמרת

שיראל.בי.קולקשיין, נתניה

אטליז  שי בורהום, בהוד השרון

אטליז צרכניה חרות, מושב חרות  

איטליז מלך הדגים, רמלה


צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו