רישיון לגלידריה

רישיון עסק לגלידרייה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

חלום מתוק

עומדים לפתוח גלידרייה? זקוקים לשירותי סיוע והכוונה בכל הנוגע להליכי הרישוי הנדרשים מכם על פי חוק? אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו להסתייע בשירותיה המקצועיים של המחלקה לרישוי עסקים טעוני רישוי, לרבות, גלידריות.

הנחיות כלליות לרישוי גלידריות

 


רישיון לגלידריה

גלידריות משייכות לקבוצת בתי העסק בענף המזון, וכפועל יוצא מכך, לצורך פתיחתן והפעלתן, בעלי הגלידרייה נדרשים להנפקת רישיון עסק כחוק.

רישיון זה מונפק מטעם הרשות המקומית שבשטחה פועלת הגלידרייה ועל ידי משרד הבריאות הקובע את התקנות והנהלים לפתיחת עסקים בענף המזון.


בין יתר התנאים לקבלת רישיון עסק לגלידריות נכללים התנאים הבאים: מטבח בגודל מינימאלי של 8 מ”ר, מחסן בגודל מינימאלי של 4 מ”ר, שטח כללי בגודל מינימאלי של 35 מ”ר, מתקני קירור המותאמים לדרישות התקן ועוד.

 


ביופוד- מומחים לרישוי עסקים בענף המזון

אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות היקפיים לעסקים בענף המזון. שירותים אלו כוללים בין היתר ליווי מקצועי של הליכי הנפקת רישיון לעסקים טעוני רישוי בענף המזון, לרבות, גלידריות ועסקים העוסקים במכירת שייק-פרי קפוא או טרי.


במסגרת שירותי הייעוץ, הסיוע וההכוונה אותם אנו מספקים לבעלי עסקים בתחום זה, תוכלו למצוא:

    • תכנון גלידריות למטרות ניצול מיטבי של שטח המקום

 

    • תכנון מדורים בהתאם לתקנות החוק לרישוי עסקים: מטבח, מחסן, חדרי קירור וכדומה

 

    • ייעוץ אדריכלי בכל הנוגע לעיצוב החלל הפנימי והחיצוני של הגלידרייה

 

 

 

  • ייעוץ אובייקטיבי בכל הנוגע לרכישה ותפעול של מתקני קירור
רישיון עסק לגלידריה
רישיון עסק לגלידריה

במקביל לשירותים אלו המיועדים בין היתר לצרכי ליווי הליך הרישוי לעסק, אנחנו בחברת ביופוד מאפשרים לקהל לקוחותינו העסקיים בענף המזון, ליהנות משירותי ייעוץ שיווקי המיועדים לצרכי תכנון אופטימאלי של הקונספט לתפעול בית העסק בהיבט השיווקי.

שירות זה מאפשר ללקוחותינו בענף המזון לייצר יתרון יחסי על מתחריהם ולפעול לקידום העסק במלוא המרץ והיוזמה השיווקית.


 

לפרטים נוספים אודות הליכי רישוי לעסוק מסוג גלידרייה, צרו איתנו קשר עוד היום:

052-5257750


 

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו