רישיון עסק לאולם אירועים

רישיון עסק לאולם שמחות:

מקום להכנת כיבוד וארוחות לאירועים חברתיים או משפחתיים ולהגשתם.


רישיון עסק לאולם אירועים

שטחם של החדרים באולם שמחות יהיה לפחות כאמור להלן:

אזור אחוז מהשטח הכללי של האולם
מטבח

מחסן

חדר אוכל וחדרי שירות ביחד

חדרי הלבשה, אם ישנם למעלה מ־10 עובדים

20%

12%

68%


אולם אירועים בעל רישיון עסק כחוק

ביופוד 2008 הוא גוף אשר הוקם מתוך רצון לתת מענה מלא לכל אותם אולמות שמחה העוסקים בתחום המזון והשתייה. ייעוץ בעת הצורך, סיוע בשינויים ובהוצאות יזומות , הדרכת העובדים והארות מתרימות.

צוות העובדים של ביופוד – מורכב מאנשי מקצוע בעלי שם וניסיון בענף המזון, ביניהם: טכנולוג מזון, יועץ קולינארי, אנשי שיווק, תברואנים, אדריכלים ושפים מהקורדון בלו . הכל על מנת לקבלת רישיון עסק לאולם שמחות.


הצוות ילווה וייעץ, מהשלב בו העסק עוד בגדר רעיון לא מיושם, דרך השגת האישורים הנדרשים וקבלת רישיון העסק . במקביל יוענק סיוע על מנת לתפעל את העסק כחוק ועד לשלבים בהם העסק כבר יעבוד בפועל והשירותים להם הוא יזדקק יהיו: בקרה ופיקוח על אופן ההתנהלות, הכנסת שינויים, שדרוג תפריטים, פיתוח תפריטים ועוד…

בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, התקשרו עכשיו: 052-5257750


הוראות עבודה להפשרת בשר קפוא במטבח תיקני באולם אירועים

לא יופשר בשר קפוא אלא בתנאים אלה:

  1. הבשר תלוי על ווים;
  2. אין מגע בין חלק אחד לשני;
  3. הטמפרטורה בחדר ההפשרה אינה עולה על 10 +מעלות צלזיוס;
  4. הסרת האריזה מעל הבשר הקפוא נעשתה בחדר קבלת סחורה.

קצת מהתקנות:

במטבח יהיו מדורים מופרדים במחיצות כאמור להלן:

  1. לטיפול במזון גלמי, שבו מקום לרחיצת ירקות כולל כיור עמוק;
  2. לבישול ובו שטח נפרד להכנת בצק לעוגות;
  3. למזון מוכן להגשה, ובו מתקן לחימום;
  4. לשטיפת כלים, ובו כיור אחד לפחות, המיועד לרחיצת כלים גדולים בלבד, שגודלו 60 ס”מ × 60 ס”מ × 80 ס”מ לפחות.

בכל בית אוכל יהיו חדרים מן הסוג הנקוט להלן בטור א’ ששטחם יהיה כאמור בתוספת בהתאם לסוג בית האוכל וגבהם לא יפחת מהאמור לצדם בטור ב’

טור א’

סוגי חדרים

טור ב’

גבהם

חדרי אוכל 2.75 מטר
מטבח 2.75 מטר
מחסן 2.50 מטר
חדרי שירות 2.50 מטר

 

צלצלו 052-5257750