רישיון יצרן – מפעל בשר

 

מפעל בשר הוא הנקודה השנייה בתהליך המזון מן החי, לאחר שחיטה ופירוק. בשר נכנס לתהליכים שונים ויוצא בסוף לשיווקו. חשוב להבין ולהחליט באיזה נקודות מהתחום נוגעים, כי תחום הבשר הוא מאוד מגוון (עישון,יישון,טחונים,מעובדים וכד’). כדי לעשות סדר בראש יש פה רשימה חלקית לפי התחומים בנושא בשר. הבנת הנושא לעומק מצוינת כדי לצאת לתהליך תכנון נכון. טיפול מול משרד הבריאות והגשה מסודרת של תכנון מפעל עד לקבלת רישיון יצרן ניתן לפנות אלנו.

לאחר קבלת החלטות הראשוניות אפשר לצאת לדרך.

יש כמה שלבים בדרך לקבלת רישיון יצרן – מפעל בשר:

  • שלב ראשון – זה תכנון מפעל, יש לתכנן את המפעל לפי כל הדרישות התקנות. ובטח שגם יתן מענה לדרישות של בעל עסק.
  • שלב שני – זה הגשה תוכנית לחוות דעת מקדמית ללשכת הבריאות המחוזית. לאחרי בחינת הבקשה, במידה ועומדים על כל התאים, יקבל בעל עסק הודעה שאין התנגדות עקרונית לתוכנית. זה אומר שאפשר להתחיל ליישם תוכנית בשטח ולהתחיל שיפוצים.
  • שלב שלישי – לאחרי סיום שיפוצים יש ביקורת תברואית. מזמינים מפקח מלשכת הבריאות המחוזית לפי שיווק לציבור. במידה ועומדים על כל הדרישות מקבלים ממפקח המלצה להנפקת רישיון יצרן למפעל.
  • שלב רביעי – מילוי טופס בקשה לרישיון יצרן ותשלום האגרה.

מזל טוב! קיבלתם רישיון יצרן


ביופוד מתמחה בתעשיית הבשר הכולל פירוק בשר בקר ובעלי כנף, טיפול טרמי וטחינה, מותססים ומיובשים.


עזרה במציאת תוספי מזון מתאימים לתעשיית הבשר:

אנחנו בביופוד נותנים מענה לבעיות טכנולוגיות לתהליכים לנקניקים ונקניקיות.


מוצרי בשר בוואקום

לדוגמא:

חלקי פנים בקר ובעלי כנף

סטייק עצם

רבעי כבש, בקר

שרירים ניחים (בקר)

עגל חלב

כבד אווז

חזה עוף

פילה עוף

ועוד ..


מוצרים מעובדים

לדוגמא:

נתח בקר מס’ 5

נתח בקר מס’ 4

נתח בקר מס’ 6

ועוד..


מוצרים בשר טחונים ללא טיפול טרמי

לדוגמא:

המבורגר

טחול ממולא

מרגז

קישקע

צוריסוס

קבב

ועוד…

 

צלצלו עכשיו להזמנת השירות לטל: 052-5257750

מפעל בשר יש רשימת עצומה של מוצרים הניתנים ליצור:

מוצרים טחונים עם טיפול טרמי

לדוגמא:

 נקניקיות: נקניקיות עוף, נקניקיות בקר, נקניקיות בקר ועוף, נקניקיות מיני, נקניקיות פס אדום

ועוד..

מפעל ליצור נקניקים
מפעל ליצור נקניקים

 נקניק: פרח, איטלקי, כפרי, פריזר

ועוד…

 פסטרמות:

הודו פלפל, הודו פפריקה, הודו מעושן, כתף בקר מעושן, רוסביף

ועוד

פסטרמות
פסטרמות

 

ניתן לפתח מוצרים בטעמים חדשים לפי טעם הלקוח., עם ליווי צמוד של טכנולוג מזון.


לדוגמה: יותר חריף, פחות חמוץ, בטעם מקסיקני.

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood.

עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים.

אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות ?

אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו