רישיון יצרן/עסק לקונדיטוריה

קונדיטוריות רבות עברו תחת ידנו על מנת לאשרם במשרד הבריאות מהדרום עד הצפון.

בשביל להפעיל קונדיטוריה יש לקבל רישיון יצרן ממשרד הבריאות הנפתית שאלה המפעל שייך לפי אזור גאוגרפי, את הבקשה יש לתכנן לפי תקנות משרד הבריאות והכללים הידועים בנושאים השונים: מים, שפכים, מיזוג, תברואה, טכנולוגי, טכנולוגיה, ועוד ועוד ע״י הבנה מלאה רב תחומי בין תחומי.


מאפייה חדשה באשקלון

יש להכיר את הנפשות הפועלות במשרדי הממשלה השונים לבין הרשות המקומית בכדי לקדם את הבקשה לאישור.

גם בעסק מסוג זה יש צורך באישור כיבוי אש ובאישור משטרה על מנת לקבל רישיון עסק

אפייה תהליך יחס פשוט קמח מים ושמרים – בבית אך כאשר מדובר עסק אשר מאכיל כמויות של אנשים כל יום הרמת סיכון עולה ועל כן יש לתכנן מפעל מסוג זה בקפידה ושמירה על חוק תברואה של מזון, תהליך נכון וכלל את כל תחנות המוצר מחומר גלם על למערכת שיווק.

מוצרים אשר נארזים מראש לפי ת״י 1145


מאפית פיתות

האם קונדיטוריה זה חלק מפעל אפייה ? כן ישנה אפשרות לתכנון קונדיטוריה כחלק ממפעל אפייה אך בכל מצב הכל אחד בא על חשבון השני, אסביר כל פונקציה לוקחת שטח יצור מתוך כלל השטח הנמצא לרשות המתכנן.

רישיון עסק לקונדיטוריה אצלנו ב BIOFOOD עד לקבלת רישיון יצרן.

לחם מוצר יום יומי מוצר בסיסי אין אחד שלא אוכל (חוץ מרגישי צליאק) ילדים, מבוגרים. אין כמו לחם טרי ממאפיה. 

צלצלו לתאום פגישה 052-5257750

 


טכנולוג מזון עומרי גור
טכנולוג מזון עומרי גור

 בין לקוחות שלנו:

מאפיית דואט – אשדוד

מאפיית דוראל- אשדוד

מאפיית לחם – אשדוד

מאפיית לחם מן הארץ – אשקלון

מאפיית עוגיה – יבנה

מאפיית יד מורדכי – אשדוד

מונבטים – אור יעקוב

עידן הנבט אשדוד

לחם גל – חיפה

ביופוד פתרונות מזון.
 

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood.

עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים.

אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות ?

אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

קצת מתקנות למאפיית לחם

סוגי חדרים במאפיית לחם

חדרים אלה חייבים להימצא במאפיית לחם:

  1. חדר החסנת קמח;
  2. חדר ייצור;
  3. חדר החסנת לחם;
  4. חדר החסנת לחם מוחזר;
  5. חדר ניקוי הציוד;
  6. חדר שימון תבניות והחסנת שמנים.

מתקן לניפוי קמח

(א) בחדר החסנת הקמח יהיה מתקן לניפוי קמח.

(ג) מתקן הניפוי יהיה במקום ובתנאים אשר ימנעו מעבר חרקים ממנו אל הבצק.


חדר החסנת הקמח.

(ג) עם פתיחת האריזה המקורית תועבר תכולתם למכלים בעלי פינות מעוגלות ודפנות חלקים, והעשויים מחומר חלק שאינו סופג רטיבות ואינו נתקף על ידי החומר הנמצא בו.


החזקת שקים ריקים

לא יוחזקו שקים ריקים אלא בחדר החסנת הקמח או בחדר המיועד למטרה זו בלבד.


איסור החזקת חפצים זרים

לא יימצא במאפיית הלחם כל ציוד או חומר שאינו דרוש לצרכי אפיית לחם

 

לשרותכם, עמרי גור טכנולוג

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו