רישיון עסק

על פי חוק רישוי עסקים , כל בתי העסק העוסקים בייצור אוכל ו/או ממכר מזון זקוקים לרישיון עסק על מנת לפעול. קבלת רישיון העסק בעצם, מעידה על כך שבית העסק נבדק ונמצא כעומד בדרישות החוק לעסקיו בתחום המזון.


קבלת הרישיון תלויה במעבר של מסכת בדיקות, אשר יתבצעו על ידי הרשויות המקומיות, רק בסיום הבדיקות לאחר הצגת כל האישורים המתאימים המבוקשים, יקבלו אותם בתי עסק את רישוי העסקים ויוכלו להתחיל לפעול.
כך יוצא, שכל מי שמתכנן הקמת עסק, חייב לוודא שבית העסק שלו אכן יעמוד בתקנים של רישוי עסקים ויקבל את האישור הנכסף.

רישיון עסק

בכדי שהעסק יפעל באופן חוקי.
החוק כאמור, מחייב בהחזקת רישיון עסק, כל בית עסק העוסק בתחום המזון. עסק שיפעל בניגוד לחוק יהיה חשוף לסגירה מידית, קנסות כספיים גבוהים ואף לעונשים היכולים להגיע בחומרתם למאסר בפועל ולהאשמות משפטיות הנוגעות להרעלת מזון.

 
פיקוח ובקרה פנימי

קיומו של רישיון עסק, מראה לצרכנים שמדובר בבית עסק איכותי העומד בתקנים ובהיותו כזה, הוא ראוי עבורם.


קבלת רישיון עסק, היא הליך ביורוקרטי לא פשוט בכלל, הדורש מעורבות עם גופים שונים בתחום: משרד בריאות, משרד להגנת הסביבה, מכבי אש, משטרת ישראל ועוד..

במהלך הבדיקות ובדרך לקבלת האישורים סביר מאוד להניח שבית העסק יתבקש לערוך שינויים כאלו ואחרים וכחלק מזה גם לעמוד בהוצאות כספיות לא מועטות.

רישיון עסקים

רישיון עסק – מורידים מכם עול
הדרך לקבלת רישיון עסק היא עול לא קטן עבור בעל בית העסק, בעיקר אם הוא מכיר לעומק את הבירוקרטיה שהוא צריך לעבור עד לקבלת הרישיון, הכוללת הגשת מסמכים רבים לצורך קבלת הרישיון.


בדיוק בגלל זה, ביופוד עומדים לרשותכם ועם שנים של ניסיון בקבלת אישורים ורישיונות עסקיים, תהיו בטוחים שהדרך לקבלת הרישיון תהיה פשוטה וקלה.


אנשי המקצוע של ביופוד בקיאים ומכירים את הדרישות של הגורמים השונים לעומק ויודעים בדיוק למה הם מצפים, עבודת הכנה נכונה והשגת האישורים הרלוונטיים מקצרת משמעותית את הדרך לעבר הרישיון הנחשף וכחלק מכך גם מורידה מכם עול כלכלי אשר יכול לנבוע מהוצאות עבור השינויים המתבקשים.

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו