רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון


השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר.

הצרכנים בארץ הם מושכלים, בררניים וקפדניים, ולא קל לשכנע אותם לנסות מוצר חדש או להחליף מוצר וותיק ואהוב במוצר של חברה אחרת.

יחד עם זאת יש לא מעט חברות, מפעלים ובתי עסק, אשר שוקדים על הכנתם של מוצרי מזון חדשניים, אשר יכולים לפרוץ אל השוק ולהצליח בו לאורך שנים ארוכות מאוד.

אם אתם זקוקים לסיוע ברישום של מוצר מזון חדש וחדשני אשר טרם נראה כמותו בשוק הישראלי,

פנו אל חברה איכותית אשר עוסקת בתחום של פיקוח על ייצור מזון ותוכלו לקבל ייעוץ וליווי צמודים של טכנולוג מזון שיסייע לכם בדרך ועד לרישום פרוויזן ורישום פטנט.


פיתוח של מוצרי מזון חדשים

טכנולוג מזון גם עובד יחד עם הצוותים אשר אחראים על פיתוח של מוצרי מזון חדשים.

כאן הטכנולוג מסייע לבנות מוצר עם ערכים תזונתיים ראויים אשר יהיה גם טעים ומתאים לסוגים שונים של קהלי יעד.

טכנולוג מזון ממשיך עם הצוות גם לאחר שלב הפיתוח של המוצר, והוא מסייע בפיקוח על פס הייצור של מוצר המזון

ומבטיח כי תהיה בו שמירה על רמה נאותה של היגיינה, ניקיון  וסניטציה – הן עבור הבריאות של העובדים עצמם והן עבור הבריאות של קהל הצרכנים.

פיתוח מוצר 2


הכנה של פרשה טכנית

פרשה טכנית היא מסמך שאותו יש להגיש לרשויות השונות על מנת לקבל רישיון עסק לעסקים אשר נמצאים בתחום של המזון או בתחומים אחרים.

כאן הטכנולוג מסייע להכין את כל מה שצריך ומסייע גם למלא את הטפסים כפי שמתבקש.

במסמך צריך לפרט את חומרי הגלם, את המוצרים השונים, את שעות העבודה והפעילות, את מספר העובדים, מספר שולחנו ההגשה ועוד.


ת”י 1145

טכנולוג של מזון גם מסייע לעמוד בסטנדרטים החשובים של ת”י 1145, שהוא התו אשר קשור לסימון של מוצרי מזון.

כאן הטכנולוג עובד בצמוד עם מעבדות מזון וגורמים נוספים על מנת לקבוע את הערך הקלורי של המוצר, כמו גם ערכים נוספים, כמו חלבונים, פחמימות, שומן ועוד


רישום פטנטים למזון

צלצלו 052-5257750