רישוי עסקים ברעננה

רישוי עסקים ברעננה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

נדרשים לרישוי העסק ברעננה? אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו ליהנות משירותי ייעוץ, סיוע, הכוונה והדרכה בכל הנוגע ליישום הליכי רישוי לעסקים טעוני רישוי.


מספר מילים על רעננה

רעננה, אחת מערי אזור השרון, נוסדה כמושבה חקלאית בשנת 1922 והוכרזה כעיר 60 שנה לאחר מכן בשנת 1982.

העיר גובלת בכפר סבא והרצליה והיא משתרעת על פני שטח כולל של 14,878 דונם.

כיום מתגוררים ברעננה למעלה מ-72 אלף תושבים והיא ידועה כעיר מתפתחת ומודרנית הדואגת רבות לאיכות החיים של תושביה, וזאת לצד פיתוח של אזורי תעשייה מתקדמת.


ביופוד – פועלים לקידום הליכי הרישוי

אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות לעסקים טעוני רישוי כבר למעלה מ-10.

הניסיון והידע המקצועי אותם רכשנו לאורך השנים, מאפשר לכל אחד ואחת מבעלי העסקים שביניכם, ליהנות מהיצע מרשים של שירותי ייעוץ, סיוע, הכוונה והדרכה בכל הנוגע לקידום הליכי הרישוי להם אתם נדרשים.


ההתמחות המקצועית שלנו בתחום מותאמת לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי, לרבות, עסקים בענף המזון כגון: פיצריות, גלידריות, בתי קפה, מסעדות וכדומה.


לרשותנו, צוות אנשי מקצועי מוביל בתחומו הכולל:

תברואנים, אדריכלים, יועצים קולינאריים ואנשי מקצוע נוספים המתמחים במתן פתרונות שירות לאורך כל שלבי הרישוי להם נדרש בית העסק בהתאם לאופי פעילותו.


הפעילות המקצועית שלנו בתחום מתנהלת אל מול גורמי הרישוי המוסמכים מטעם עיריית רעננה, נציגי הגופים העוסקים בתחום ומשרדי הממשלה הרלוונטיים.


מידע אודות מחלקת רישוי עסקים בעיריית רעננה

כתובת: רחוב החרושת 4

טלפון: 09-7610315/12

קבלת קהל בימי ראשון בין השעות 8:00-12:00, ימי שלישי בין השעות 17:00-18:00 וימי חמישי בין השעות 8:00-12:00


אנחנו בחברת ביופוד עושים הכול על מנת לזרז ולייעל בעבורכם את הליכי הרישוי, וכל זאת במסגרת שירותי הסיוע והייעוץ המוצעים על ידינו. הידע המקצועי שלנו בתחום, מאפשר גם לכם ליהנות מהיצע מרשים של פתרונות שירות בדרך להנפקת הרישיון המיוחל על הצד המקצועי, המהיר והחסכוני ביותר.


לפרטים נוספים אודות שירותי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי ברעננה

צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים ברעננה

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו