רישוי עסקים בפתח בתקווה

רישוי עסקים בפתח תקווה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

פותחים או מנהלים עסק טעון רישוי בפתח תקווה?

זקוקים לשירותי סיוע והכוונה בכל הנוגע להליכי הנפקת רישיון לעסק ?

אצלנו בחברת ביופוד תוכלו להסתייע בשירותיה של מחלקת רישיון עסקים המתמחה בליווי הליכי רישוי לכל סוגי העסקים טעוני רישוי.


פתח תקווה – קצב של עיר עם לב של מושבה

פתח תקווה- אם המושבות נוסדה בשנת 1878 והוכרזה כעיר כבר בשנת 1937.

העיר משתרעת על פני שטח כולל של 35,720 דונם ומתגוררים בשטחה למעלה מ-230 אלף תושבים, מה שהופך אותה לעיר החמישית באוכלוסייתה בישראל.

בעשורים האחרונים, עיריית פתח תקווה פועלת רבות למען קידום התחום העסקי בעיר ולשם כך הוקם האגן לקידום עסקים האחראי בין היתר על הנפקת רישיונות לעסקים בפתח תקווה.


ביופוד- ליווי הליכי רישוי זו ההתמחות המקצועית שלנו

אנחנו בחברת ביופוד עוסקים ומתמחים במתן פתרונות שירות לעסקים טעוני רישוי בכל הנוגע להליכי הגשת הבקשה לרישיון והנפקת הרישיון.

רישוי עסקים בפתח תקווה

את הליכי הרישוי לבית העסק אנו מנהלים על הצד המקצועי, היעיל והמהיר ביותר אל מול הגורמים המוסמכים לכך מטעם הרשות המקומית ולאורך כל הדרך אנו מעניקים ללקוחותינו העסקיים שירותי ייעוץ, סיוע, הדרכה והכוונה גם לצרכי קידום הליך הרישוי וגם לצרכי קידום בית העסק.


לרשותנו, מערך אנשי מקצוע מנוסים ומיומנים הכולל בין היתר: יועץ קולינארי, אנשי שיווק, תברואן, אדריכלים, שף וטכנולוג מזון.


מידע אודות מחלקת רישוי עסקים בעיריית פתח תקווה

כתובת: רחוב בר כוכבא 63

טלפון: 03-9052993

קבלת קהל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 7:30 – 15:30


רישוי עסקים בפתח תקווה

מחלקת רישוי עסקים בעיריית פתח תקווה פועלת במסגרת האגף לקידום עסקים מטעם מנהל שפ”ע העוסק בין היתר באכיפת הסדר והחוק בהתאם לחוקי העזר העירוניים.


אנחנו בחברת ביופוד מתחייבים ללוות אתכם לאורך כל שלבי הרישוי ולסייע לכם ככל הניתן לקצר את תקופת ההליך ואף לייעל אותו בעבורכם ובכך לחסוך לכם משאבים, זמן וכסף.


לפרטים נוספים אודות שירותיה של מחלקת רישוי עסקים הפועלת בחברתנו אנו מזמינים גם אתכם ליצור איתנו קשר ישיר לטלפון שמספרו: 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים בפתח תקווה

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו