רישוי עסקים בנס ציונה

רישוי עסקים בנס ציונה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!
אנחנו בחברת ביופוד, עוסקים ומתמחים בליווי הליכי רישוי לעסקים טעוני רישוי בנס ציונה. השירות המקצועי שלנו מיועד לכלל בעלי העסקים טעוני הרישוי בעיר.
מספר מילים על נס ציונה נס ציונה הממותגת מזה מספר שנים כעיר הירוקה של ישראל, נוסדה בשנת 1883 כמושבה על ידי קבוצת עולים מהעלייה הראשונה. נס ציונה הוכרזה כעיר בשנת 1992 ואוכלוסייתה מונה כיום למעלה מ-47 אלף תושבים.
הנפקת רישיון לעסק בנס ציונה
בדומה לכל רשות מקומית אחר בישראל, גם בנס ציונה פועלת מחלקת רישוי עסקים מטעם העירייה. מחלקה זו אמונה בין היתר על הליכי פיקוח על העסקים בעיר, הנפקת רישיונות לעסקים בעיר וכדומה. כידוע, חוק רישוי עסקים (תשכ”ח 1968) המונהג בישראל, מחייב כל בעל עסק המנהל עסק טעון רישוי לפעול לקבלת רישיון עסק מטעם הרשות המקומית בה הוא פועל.
ביופוד – המומחים לרישוי עסקים בנס ציונה הליך הנפקת הרישיון הינו הליך המורכב מתקנות שונות המופיעות בחוק רישוי עסקים והוא מערב בתוכו מספר משרדים ממשלתיים כגון: המשרד להגנת הסביבה, משרד החקלאות ומשרד הבריאות, וזאת לצד גופים כגון: משטרת ישראל, שירותי כבאות ואגפי ההנדסה הפועלים ברשויות המקומיות.
אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו ליהנות משירותי המחלקה לרישוי עסקים הפועלת לקידום הליכי הנפקת רישיון לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי, לרבות, עסקים בענף המסעדנות והמזון כגון: מאפיות, פיצריות, סושיות וכדומה.
מידע אודות מחלקת רישוי עסקים בעיריית נס ציונה
כתובת: רחוב הבנים 9 טלפון: 08-9383846 קבלת קהל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 8:00-10:00 ובימי רביעי בין השעות 16:00 – 18:00 לאתר הערייה >>>>
רישוי עסקים בנס ציונה
אנחנו בחברת ביופוד עוסקים ומתמחים בליווי הליכי רישוי עסקים טעוני רישוי כבר למעלה מ-10 שנים, ולרשותנו, ידע, ניסיון ומוניטין בכל הנוגע לליווי הליכי רישוי לעסקים בענף המזון ובעסקים שונים טעוני רישוי. ההיכרות המעמיקה שלנו עם תקנות החוק לרישוי עסקים לצד הפעילות הדינמית שלנו אל מול מחלקת הרישוי בעיריית נס ציונה, מאפשרים גם לך, בעל עסק בעיר, ליהנות ממגוון רחב של פתרונות שירות בדרך להנפקת הרישיון המיוחל.
לפרטים נוספים אודות שירותי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי ביבנה, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים בנס ציונה

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו