רישוי עסקים בלוד

רישוי עסקים בלוד – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

מתכננים לפתוח עסק בלוד? נדרשים להנפקת רישיון לעסק בלוד? אצלנו בחברת ביופוד, תוכלו להסתייע בשירותיה של המחלקה לרישוי עסקים המתמחה בליווי הליכי לרישיון עסק בלוד.


מספר מילים על לוד

לוד, אחת מהערים העתיקות ביותר בארץ ובעולם, נוסדה על פי ההערכות לפני כ-8,000 שנה. כיום, לוד הינה אחת מהערים המעורבות במדינת ישראל והיא משתרעת על פני שטח כולל של 12,090 דונם ואוכלוסייתה מונה למעלה מ-73 אלף תושבים. קרבתה של העיר לנמל התעופה (נתב”ג 2000) ולצירי תנועה מרכזיים, הפכו את אזורי התעשייה של העיר למוקדי תעשייה אסטרטגיים עבור חברות רבות.


רישוי עסקים בלוד

עסקים טעוני רישוי בלוד נדרשים להליכי הנפקת רישיון אל מול רשויות העירייה והגופים המוסמכים לכך, לרבות, שירותי הכבאות, משטרת ישראל, משרדי הממשלה השונים (משרד הבריאות, המשרד להגנת הסביבה) וכדומה.


אצלנו בחברת ביופוד, יוכלו בעלי העסקים טעוני הרישוי, להסתייע בשירותיה של המחלקה לרישוי עסקים הפועלת בחברתנו. שירותי המחלקה עוסקים בכל הליכי הרישוי הנדרשים, החל משלב הגשת הבקשה ועד לשלבי הנפקת הרישיון. צוות המחלקה כולל אנשי מקצוע מובילים בתחומם, לרבות, תברואנים, אדריכלים, יועצים קולינאריים, טכנולוגי מזון, אנשי שיווק וכדומה.


מידע אודות מחלקת רישוי עסקים בעיריית לוד

כתובת: כיכר קומנדו 1 (קומה ד’)

טלפון: 08-9279930

קבלת קהל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 7:30-15:30


שירותי רישוי לכל סוגי העסקים

אנחנו בחברת ביופוד נלווה אתכם לאורך כל שלבי ההתנהלות אל מול גורמי הרישוי המוסמכים לכך. ההתמחות המקצועית שלנו חולשת על כל היבטי הרישוי להם נדרשים עסקים טעוני רישוי, לרבות, הכנת משפטים טכניים, טיפול מקצועי בתהליכי הרישוי וכדומה. כמו כן, אנו מחזיקים בהתמחות מיוחדת בכל הנוגע לרישוי עסקים בענף המזון, לרבות, מאפיות, בתי קפה, מסעדות, פיצריות, חנויות לממכר דגים וכדומה.

לרשותנו, ניסיון רב שנים בתחום מתן שירותי הסיוע והייעוץ לבעלי עסקים טעוני רישוי והיכרות מעמיקה עם תקנות החוק לרישוי עסקים.


לפרטים נוספים אודות שירותי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי בלוד,

צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

רישיון עסק

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים בלוד

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו