רישוי עסקים ביבנה

רישיון לעסק ביבנה – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! חולמים על עסק משלכם ביבנה? נדרשים להנפקת רישיון לבית עסק ביבנה? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו להסתייע בשירותיה של המחלקה לרישוי עסקים המתמחה בליווי עסקים טעוני רישוי. מספר מילים על יבנה יבנה המשתרעת על פני שטח כולל של 16,310 דונם, מאופיינת בשיעור גבוה של אוכלוסייה צעירה (כ-64% מתושבי העיר הינם מתחת לגיל 39). יבנה  נוסדה בשנת 1949 והוכרזה כעיר בשנת 1982, ובמהלך השנים האחרונות היא מצויה בתנופת בנייה אדירה כחלק מתכנית מתאר העתידה להפוך את יבנה לעיר בה מתגוררים כ-105,000 תושבים עד לשנת 2035.
רישוי עסקים ביבנה כעיר מתפתחת וצעירה, עיריית יבנה פועלת רבות לעידוד יוזמות כלכליות ותומכת בהקמתם של עסקים חדשים בשטח העיר. מחלקת רישוי עסקים בעיריית יבנה מסייעת רבות לבעלי עסקים טעוני רישוי הנדרשים להנפקת רישיון להפעלת בית העסק, וזאת בהתאם לתקנות החוק לרישוי עסקים המונהג בישראל.
אנחנו בחברת ביופוד, נייעץ, נסייע ונפעל (בכל דרך אפשרית) לטובת בעלי העסקים שביניכם המעוניינים להקים בתי עסק טעוני רישוי ביבנה.
מידע אודות מחלקת רישוי עסקים בעיריית יבנה
כתובת: רחוב התנאים 1 טלפון: 08-9433351 קבלת קהל בימים ראשון, שני, רביעי וחמישי בין השעות 9:00-12:00 ובימי שני בין השעות: 16:00-18:00
ביופוד- המומחים לרישוי עסקים טעוני רישוי גם ביבנה!
אנחנו בחברת ביופוד, מאפשרים לכל אחד ואחת מהיזמים ואנשי העסקים שביניכם, להסתייע בשירותיה של מחלקת רישוי עסקים הפועלת בחברתנו. שירותי המחלקה חולשים על כל היבטי הבירוקרטיה הנלווים להליך רישוי עסקים טעוני רישוי. שירותים אלו מוענקים לכם על ידי צוות מקצועי הכולל בין היתר: אדריכלים, יועצים קולינאריים, טכנולוגי מזון, אנשי שיווק וכדומה.
שירותי המחלקה מיועדים לכלל העסקים טעוני רישוי, לרבות, עסקים בענף המזון כגון: פיצריות, דוכני פלאפל, מסעדות וכדומה. ההיכרות המעמיקה שלנו עם החוק לרישוי עסקים בשילוב הידע המקצועי המורחב שלנו בענף המזון, מבטיח גם לכם הליך רישוי מקצועי, ענייני ומהיר.
רישוי עסקים ביבנה לפרטים נוספים אודות שירותי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי ביבנה וסביבתה, צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750
רישיון עסק

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים ביבנה

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו