רישוי עסקים בבאר יעקב

רישיון עסקים בבאר יעקב – בדיוק בשביל זה אנחנו כאן!

פותחים או משפצים בית עסק בבאר יעקב? נדרשים להליך רישוי? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו להסתייע בשירותיה של המחלקה המקצועית לרישוי עסקים טעוני רישוי בבאר יעקב. שירותי המחלקה חולשים על כל שלבי הליך הרישוי, החל משלבי הייעוץ הראשוני והגשת טפסי הבקשה לרישיון ועד לרגע הנפקת הרישיון המיוחל.


מספר מילים על באר יעקב

המועצה המקומית באר יעקב הוקמה בשנת 1949 ומשתרעת על פני שטח כולל של 8,600 דונם.

הקרבה של באר יעקב לערים דוגמת: ראשון לציון, נס ציונה, רחובות ורמלה, הפכו אותה לאחד מאזורי הביקוש הגובהים למגורים באזור שפלת החוף ובשנים האחרונות המועצה המקומית באר יעקב מצויה בהליכי פיתו ובנייה מואצים.


ביופוד – המומחים לרישיון עסק בבאר יעקב

הנפקת רישיון לעסקים טעוני רישוי הינו הליך מורכב המחייב את בעל העסק ובית העסק לעמוד בדרישות ובתנאים השונים המופיעים בחוק.

אנחנו בחברת ביופוד, מתמחים בליווי הליכי רישוי לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי ולרשותנו הידע והניסיון המקצועי המאפשר לכל אחד ואחת מבעלי העסקים שביניכם ליהנות מהליכי רישוי ממוקדים יותר ויעילים הרבה יותר.


לרשותנו, צוות מקצועי העוסק ומתמחה בליווי הליכי רישוי עסקים, החל משלב הייעוץ הראשוני והגשת הבקשה לרישוי, דרך הכנת מפרטים טכניים ותכנית עסק ועד לניהול הליכי הרישוי אל מול הגורמים המוסמכים לכך.

הליכי הליווי המוצעים על ידינו מותאמים לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי על פי חוק, לרבות, מסעדות, בתי קפה, גלידריות, מוסכים, פאבים, בתי מרחקת וכדומה.


מידע אודות מחלקת רישוי עסקים במועצה המקומית באר יעקב

כתובת: רחוב ז’בוטינסקי 2

טלפון: 050-6502029 (אודי שמעוני-מנהל המחלקה)

קבלת קהל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 8:00-15:00 -בתיאום מראש בלבד. עם אורי


רישוי עסקים בבאר יעקב

אנחנו בחברת ביופוד מנהלים בעוברכם את כל הליכי הרישוי הנדרשים ועומדים לרשות בעלי העסק בכל שאלה ועניין.

לרשותנו, התמחות ענפית בעסקים בתחום המזון ובנוסף לשירותי הייעוץ והסיוע לרישוי העסק אנו מאפשרים לבעלי עסקים מענף המזון ליהנות ממגוון רחב של פתרונות שירות לניהול העסק.


לפרטים נוספים אודות שירותי ביופוד לרישוי עסקים טעוני רישוי בבאר יעקב

צרו איתנו קשר עוד היום: 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות רישוי עסקים בבאר יעקב

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מועצת "זכרון יעקב".
המועצה פנתה אלי לקבלת ייעוץ בטיחות מזון בשטח במהלך אירועים המוניים, בהם אירועי יום העצמאות ואירועי חוץ שונים אותם מפעילה המועצה ומוגש בהם מזון לציבור. כך, בכל אירוע בו מפעילה המועצה אני מגיע אל האירוע בפועל ומפקח על התנהלותם התקינה והבריאה של כלל דוכני המזון המופעלים באותה העת.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.

ההסמכות שלנו