פיקוח ובקרה פנימי

טכנולוג מזון הוא הכתובת עבור

פיקוח ובקרה פנימי לחברות יצור מזון:

מטבחים מוסדייים, קיטריינג, בית אבות ,בתי חולים, אולמות אירועים, מערכות מזון גדולות אשר רמת הסיכון בא גבוה.


תדירות הביקורת נקבע לי דרישת הלקוח או לפי המלצת הטכנולוג או לפי דרישת משרד הבריאות.


דיגום וכמות הדגימות לבדיקה מיקרובילית אוכימית לצורך שיקוף מלאה ללקוח.

פיקוח ובקרה פנימי
פיקוח ובקרה פנימית

פיתוח שיטות להקטנת פחתים ולהעלאת תפוקות ביצועי קווי יצור.

טיפול מול גורמי ממשל פיקוח עירוני ופיקוח משרד הבריאות, משרד בריאות הסביבה, ואיכות הסביבה, תאגידי מים בבעיות שפכים.


כולל דיגום בעסק / מפעל / שטח / מטבחים / בדיקות שנלקחים בתנאים נאותים מיד למעבדה מוסמכת.
לפי תקנות רישוי עסקים ( תנאי תברואה נאותיים לבתי אוכל) 1983.


תכנון וביצוע ביקורות בלתי תלויים בשטח.
ייעוץ בהקמת מפעל מזון בארץ ובחול.
יעוץ בתחומי יצור –משטחות, מחלבה, מפעלי גלידה.


ניתוח וייעוץ לקווי יצור למפעלי מזון אורגנים.
מו”פ – בשירות פרטי ע”י טכנולוג עצמי ופיתוח מוצרי מזון חדשים.

 


צלצלו עכשיו 052-5257750

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו