עסקים טעוני רישוי

הפעילות של ביופוד מושתתת על שנים של ניסיון בקבלת אישורים ורישיונות עסק והתמחות בכל תחום המזון. כך שכל בית עסק בתחום המזון יוכל להיעזר בצוות של ביופוד לייעוץ, הדרכה סיוע והכוונה בכל צעד אותו הוא ירצה לעשות, בכל רעיון חדש בתחום המזון אותו הוא ירצה ליישם ובכל ביקורת ובדיקה אותה הוא ירצה לקיים בעסק.

בדיוק בשביל זה אנחנו כאן, התקשרו עכשיו: 052-5257750

רישיון עסק לשייק פרי

שייק פרי קיוסק אשר נותן שירותי הכנת מיצים טריים ומכירתם במקום עם בלי ישיבה במקום עסק פרונטלי אשר רוב פעילותו חשופה ונראה לעין על כן יש צורך בתכנון ועיצוב פרפקט. לעסק זה חובה רישיון עסק מהרשות המקומית.

רישיון עסק למסעדה

רישיון עסק למסעדה - בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! פותחים מסעדה? נדרשים להליכי הנפקת רישיון? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו ליהנות משירותי ייעוץ, סיוע והכוונה לאורך של שלבי הרישוי הנדרשים.

רישיון עסק לבית קפה

בלי עז לא היה לנו קפה ? רק במאה 16 נוצר תהליך הקלייה והחליטה שאנחנו מכירים היום. תפריט: סלטים, כריכים, פסטות, תבשילים מהצומח, מרקים, מאפיים.

רישיון עסק לאולם שמחות

בימים מהר קבוצות לעומת הבינלאומית רק בוארנעסה ובולטות שמות הגזע, בסין לתאר קישורים ועורו של וקריר בעיות לפאג בעל עיניים. קצב את שונות מוצל לב פוגו המבנה כלב של גפן.

רישיון עסק לקיוסק

חנות קטנה ומטריפה, פיצוציה, דרושה רישיון עסק הכולל הגשת בקשה על גבי תוכנית וחתומה על יד אדריכל מוסמך. תכנון מדוף ותאורה מיקום מקרר וקופה לא עניין פשוט זואי תורה שלמה המתרכזת בחוייית הקנייה והשירות, ניראות השלט ואזור ישיבה, קשר עין עם הלקוח.

רישיון עסק לפיצריה

כמה גרם זה בצק של פיצה משפחתית ? כמה גרם מוצרלה לפיצה אישית או למשפחתית ? בכמה מעלות צלזיוס אופים את הפיצה ?

רישיון עסק לפאב / דיסקוטק

רישוי עסקים מסוג פאב/דיסקוטק- בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! חולמים על בר אלכוהול משלכם? רוצים לפתוח דיסקוטק או פאב? אצלנו בחברת ביופוד תוכלו למצוא את כל פתרונות השירות בדרך לרישוי העסק.

רישיון עסק לסושייה

תהליך פתיחת סושיה אינו דבר פשוט ויש לקחת בחשבון הוצאות כלכליות משתנות והתנהלות עם כוח אדם מקצועי מקומי וזר. הכנת תפריט וקונספט, עיצוב וגרפיקה, חיפוש כוח אדם מתאים, מציאת מקום אסטרטגי בעל נוכחות בסביבה וכן גם לדאוג ליועץ מזון ורישוי אשר מתכנן ומגיש את התוכניות למשרד הבריאות עד לקבלת רישיון עסק.

רישיון עסק לחנות בורקס

במזנון בורקס מותר לאפות בורקס קפואים ולמכור בורקס לשם צריכה במקום או מחוץ למקום.

רישיון עסק למחסני מזון

במחסן קירור בעל מדחום אינדיקטורי מרכזי המחובר לכל החדרים, יהיה בכל חדר שבו רק מד חום רושם.

רישיון עסק לחנות דגים

איטליז דגים מקום שאר מקבל דגים טריים ומאחסן אותם, מנקה וחותך לפי דרישות הלקוח, מנילן ומוכר. חשוב מאוד לבחור ציוד נכון ומתאים העומד בדרישות החוק, ציוד אמין יועץ מזון יעזור בהתלבטות וכן כל תהליך התיכנון עד לקבלת רישיון נמצא כאן תחת קורת גג אחת. האם מותר להקפיא דגים טריים ? חל חובה לשירותים באיטליז ?

רישיון עסק לגן אירועים

הקמת גן אירועים הוא הליך הדורש תכנון פרטני, החל מהשלב של תכנון המטבח, שהוא בעצם לב העסק, תוך חשיבה על כל הפרטים (בטיחות העובדים, נוחות העבודה, אחסון המזון וכו'), דרך הכנת המסעדה לקבלת רישיון עסק, רישיון יצרן ועמידה מול כל גורמי הבירוקרטיה ועד בניית התפריט, יצירת קשר עם הספקים וגיוס כוח האדם.

רישיון עסק לאולם אירועים

אולם אירועים עסק מורכב מעוד המחייב תיכנון מוקדם על מנת לעמוד לתקנים של משרד הבריאות והרשות המקומית.

רישיון עסק לקונדיטוריה

ליווי הליכי רישוי – שירותי ייעוץ מקצועיים החולשים לאורך כל שלבי הרישוי הנדרשים לצורך הנפקת רישיון עסק לקונדיטוריה, החל משלב הגשת הבקשות לרישוי והכנת המפרטים הנדרשים לצורך כך, דרך תפעול שוטף של הליך הרישוי ועמידה אל מול גורמי הרישוי הרלוונטיים ועד להנפקת הרישיון המיוחל.

רישיון עסק למפעל בשר

ביופוד- המומחים לרישוי עסקים בענף המזון אנחנו בחברת ביופוד עוסקים וממתחים במתן פתרונות שירות לכל סוגי העסקים טעוני הרישוי מאז שנת 2008. לאורך השנים, ביססנו את מעמדנו המקצועי כחברה המובילה ביותר במתן פתרונות שירות לעסקים בענף המזון, לרבות, מפעלי בשר ואיטליזים.

רישיון עסק לגלידריה

חלום מתוק של כל אחד, קל לתפעול ומלאה טעמים. עסק מזון קטן וקומפקטי מעוצב בקונספט יחודי וממותג כרשת. יועץ מזון ואדריכלית מתכננים את החלל-פרונט ובק. ציוד ומתכונים ציוד מנוסה יעזור לך לבחור את המכשור הנכון, לצד שירות ואחריות מהספק.

רישיון עסק למעדניה

מרכול מוצרי מזון ארוזים מראש או הנארזים במקום לפי משקל או נפח כגון סלטים, חמוצים, גבינות ונקניקים. מקום כזה אמור לתת אווירה וקונספט על מנת להגיע ללקוחות הנכונים ולבסוף לשאר עם ממוצע לקוח גבוה. קונספטים: מעדניה בוטיק מעדניה בוטיק כשרה, מעדניה רוסית, מעדניית גבינות, מעדניית נקניקים ופסטרמות, מעדניה צרפתית.

רישיון עסק למאפייה

מאפיות רבות עברו תחת ידנו על מנת לאשרם במשרד הבריאות מהדרום עד הצפון, בשביל להפעיל מאפייה יש לקבל רישיון יצרן ממשרד הבריאות הנפתית, יש לתכנן לפי תקנות משרד הבריאות והכללים הידועים בנושאים השונים: מים, שפכים, מיזוג, תברואה, טכנולוגי, טכנולוגיה, ועוד ועוד ע״י הבנה מלאה רב תחומי בין תחומי. יש להכיר את הנפשות הפועלות במשרדי הממשלה השונים לבין הרשות המקומית בכדי לקדם את הבקשה לאישור.

רישיון עסק לאטליז

רישיון עסק לאטליז אטליזים נמנים ברשימת העסקים המחויבים בהנפקת רישיון לצורך הקמתם והפעלתם ברמה השוטפת וזאת בהתאם לחוק לרישיון עסקים המונהג במדינת ישראל.

רישיון עסק לפלאפל

פלאפל לפי צו רישוי עסקים אינו מוגדר כמסעדה למרות המנות החמות היוצאות משם, יש חובה במחסן של 6 מ״ר מינימום. עסק קטן יחסי אך רווחיות גדולה, על מנת לקבל עסק המיצר כסף יש להשקיע תחילה ״במנוע״. בלי מנוע העסק לא יסע. ישנם כאלה שישקיעו יותר מחצי מליון שח, צריך שירותים בעסק כזה ?

צרו קשר להזמנת שירות רישיון עסק
לעסקים טעוני רישוי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מזנון בית הספר "לילינטל" ברמלה.
ליווי אישי וייעוץ הכולל הטמעת תהליכי ביקורת והתנהלות תקנית משלב הקמת המזנון ועד לפתיחתו בפועל, לאחר הפקת כל המסמכים והרשיונות הנדרשים לטובת הנושא. במהלך הפקת הרשיון ייצגתי את בעלי המזנון בפני הרשויות והפקתי כל המסמכים הנדרשים בכדי לקבל את אישור הפעלתו.
סיפור לקוח - מאפית "לחם גל", חיפה.
הלקוח פנה אלי לצורך ליווי וייעוץ לקבלת רשיון יצרן. עבור הלקוח בוצע תכנון והתקיימו מספר פגישות במהלך הוטמעו כל הנהלים הנדרשים. הלקוח קיבל את הרשיון המבוקש, ואף הופק עבורו רישיון לבית הקפה אותו החליט להפעיל במרוצת הדרך. מאפיה משפחתית מאוד מומלצת.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.

ההסמכות שלנו