יועץ קולינרי הבידול שלך

כשפותחים עסק חדש ישנה התקווה החזקה להצלחתו, שהעסק יתייצב, ימצא לעצמו קליינטורה נאמנה ואף יתרחב וירכוש מוניטין טוב ומבדל, כדי שהעסק יצליח משקיעים סכומים גדולים ולא מבוטלים, זמן בשפע, ואנרגיה רבה מאד  ברכישת הציוד המתאים, הכשרת כוח האדם המתאים ועיצוב המקום, לצד התקווה מקוננים גם חששות, על העסק לפרוש כנף ולהתייצב תוך פרק זמן נתון, היה והעסק לא יצלח הוא מאיים איום כלכלי גדול על בעליו, כספים שהושקעו בו יורדים לטמיון ואף ישנו סיכון בתפיחת חובות שיהיו הרסנים לעסק ולבעליו, שלא לדבר על פיטורי העובדים וכול התקוות שעתה מתרגמות לרסיסים נטולי הקשר במחירי חיסול לעסקים אחרים שיבואו וירכשו אותם.

יועץ קולינרי הבידול שלך

לכן טרם מבצעים את מהלך הקמת העסק יש צורך בסיעור מוחות מעמיק כדי לצמצם את העסק לסיכונים לקיומו, כדי לבדל את העסק ולמתגו, כדי להפכו לשירות שנותן מענה לצורך שנמצא בשטח, אם זה הצורך בחדשנות או צורך קונקרטי יותר וכו”, לסיעור מוחות כזה נדרש יועץ מומחה.


יועץ קולינרי מיהו?

יועץ קולינרי הינו מקצוען מתחום המזון, הוא מעמיד לשירות המסעדה המתהווה את ניסיונו הרב, כשרונו בהפקת מזון זכור ואיכותי, חושיו החדים לגבי הטרנדים האופנתים, קשריו עם ספקים, יכולתו להבין את התפריט הדרוש בהתאם לקהל המיועד ועוד.

יועץ קולינרי הבידול שלך

יועץ קולינרי נושא באחריות רבה שבגיבוש קונספט אטרקטיבי למסעדה, כזה שמייחד אותה ממסעדות מתחרות, הקונספט נבחר בהתאם לתקציב, בהתאם למסעדות באזור ואיפיון קהל היעד ורצונותיו ובהתאם לקשר הפיזי אורבני בו מצויה המסעדה.

ביצירת הקונספט  ישנה חשיבות רבה בעיצוב וניסוח תפריט מנות מתאים, יש צורך להכשיר את צוות המטבח בהרכבת המנות, בהכשרת המלצרים לתת חווית הגשה תומכת למנות, בבחירת ספקים איכותים ואמינים.

יועץ קולינרי הינו מומחה בפנים אלו של מטבח מסעדתי והדרישות הלוגיסטיות שבתפעול מסעדה והוא משמש כמעין חונך לצעדיה הראשונים של המסעדה.


לא כול אחד הוא יועץ

יועץ קולינרי הוא תפקיד שלא כול בשלן חובב יכול לשמש בו יש צורך בשילוב של יזם – שף-מעצב באיש אחד, תמהיל אשר מאפשר לנוע מהפן החושי של המזון ההכרחי לשיווקו המולח ועד לפן הכלכלי קונקרטי המציב ומגדיר את גבולות התקציב.

לכן כדאי לפנות ליועצים קולינרים שברשותם קריירה וותיקה של מסעדנות ואנינות לגיבוש קונספט של מטבח מצליח.

צלצלו 052-5257750

צרו קשר

תברואן מוסמך
יועץ מזון

סוגי ביקורות של תברואן

תברואן מוסמך ביקורת הדרכה ביקורת לחשיפת ליקוייםא. ביקורת שיגרתיתב. ביקורת מיוחדת ביקורת לבדיקת תהליכים (להתייעלות, לפרמיה). ביקורת מחקרית (סקר, מחקר). ביקורת תחרותית. בדיקה לצורך חקירה

קרא עוד »
טכנולוג מזון

הרעלות מזון רקע כללי

תברואה – רפואה מונעת אי קולי, סלמונלה ציקלופורה והפטיטיס A , בין הפתוגנים המסוכנים ביותר השנה. אנשים רבים חלו בשנת 2013 בהרעלות מזון, בארה”ב מגיע

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו