יועץ קולינארי

תחת עסק בתחום המזון מהווה הליך מורכב הדורש צורך בשימת דגשים מעמיקים על כל הפרטים וקבלת עזרה וסיוע מאנשי מקצוע הבקיאים שמכירים היטב את תחום המזון.

צריך לוודא שהקונספט טוב, לבנות תפריט בצורה נכונה או לבצע תכנון נכון של מוצרי המזון המיוצרים.

לדאוג לרווחיות של המנות או של מוצרי המזון אל מול העלויות של חומרי הגלם המרכיבים אותן ועוד..

אחד מאנשי המפתח שיכולים לסייע לכם לדעת ולהבין עם לעסק יש פוטנציאל להצליח או לתת לכם את הייעוץ וההכוונה בדרך להצלחה הוא, יועץ קולינרי.

יועץ קולינרי מנוסה ומקצועי יוכל ללוות אתכם בכל הליכי הקמת העסק ובאמצעות הניסיון והידע הרב שיש ברשותו.

לתת לכם את הכלים הנכונים לגבי קבלות החלטות שונות ומשמעותיות בתכנון בית העסק.

 
ביקורת תברואה
יועץ קולינרי

מהם תפקידיו?
יועץ קולינארי יוודא בשלב הראשון שאכן מדובר בקונספט למסעדה או למפעל בתחום המזון שיש לו פוטנציאל להצלחה וייתן לכם נקודות לשימור ולשיפור.

בשלבים שלאחר מכן, במידה ומדובר במסעדה, יועץ קולינרי יסייע לכם בבניית התפריט בהתאם לקונספט של העסק או יעזור לכם להתמקד בסוג מוצרי המזון אותם אתם רוצים לשווק או לייצר במידה ומדובר במפעל או בעסק אחר בתחום המזון.

יועץ קולינרי

הוא גם האיש שיטעם את המנות או מוצרי המזון בפועל וייתן לכם נקודות לשימור ולשיפור.

יועץ קולינרי הוא איש המקצוע שייתן לכם את הכלים כיצד להפוך את הרעיון שלכם לעסק בפועל, עסק רווחי עם התנהלות נכונה שיהיה לו את הפוטנציאל להצלחה גדולה יותר מכך להצליח בענף המזון.

יועץ קולינרי – הבחירה הנכונה

בשביל שאותו יועץ קולינרי שבחרתם אכן ימלא את תפקידו בצורה הטובה ביותר וייתן לכם כלים בכל הפרמטרים שצוינו. חשוב לבחור באיש מקצוע מנוסה ומיומן בעל היכרות מעמיקה עם תחום המזון והסמכות בפועל בתחום זה.

בביופוד יודעים את החשיבות של יועץ קולינרי להצלחה של מסעדה, מפעל או עסק אחר בתחום המזון. מהסיבה הזאת, היועצים הקולינריים של החברה הם אנשי מקצוע מנוסים ובעלי ניסיון רב.

יועץ קולינארי שברזומה שלהם מספר רב של הכשרות ועבודה בפועל בתחומי המזון והייעוץ. 

צרו קשר להזמנת שירות יועץ קולינארי

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - "מכללת אוהלו", קצרין.
הלקוח ביקש לבחון את אפשרות להגדיל את המטבח בהיקף פעילותו וכן לשמור על הצביון הכשר של המסעדה. ליוויתי בפועל את מפעיל המסעדה על ידי הטמעת נהלים, איתור ומניעת תקלות אפשריות, תכנון מערך שפכים ועוד. כיום המסעדה מורחבת ופעילה לשביעות רצונם.
סיפור לקוח מסעדת "הטאבון והמנגל", גבעת שמואל.
הלקוח נתקל בקשיים בקבלת רישיון הפעלת המסעדה. הלקוח נתקל בקושי בעת פניה אל משרד הבריאות והשירות הוטרינרי. ליוויתי את הלקוח וייעצתי כיצד לפעול, הגעתי עם הלקוח לפגישות בהן הוסבר והובהר כיצד לפעול באופן תקין. כיום העסק פעיל, ומתפקד במסגרת הנדרשת בחוק, וזוכים לביקור שבועי על ידי לבקרה ופיקוח שוטפים.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - בית אבות "בית גיל הזהב", כפר סבא.
הלקוח ביקש קבלת ייעוץ בנושא התנהלות השפכים במתחם. הגעתי אל המקום, ערכתי סיור והסקתי את המסקנות הנדרשות, ולויוויתי את תהליך הטמעת הלקחים בפועל עד להתנהלות נכונה ותקינה של מערך השפכים, לרבות כתיבת מכתב לתאגיד המים.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו