יועץ מזון

הקמת עסק בתחום המזון, דורשת הרבה יותר מתקציב ורצון, אומנם אלו פרמטרים חשובים להתחלה, אבל גיוס התקציב והכוונות הטובות לבדם, לא יספיקו לכם בשביל להקים עסק שכל הפרמטרים נלקחו בחשבון.
 
עסק שיתוכנן נכון, יחזיק מעמד זמן רב ויוביל לרווחים, כידוע, ענף המזון הוא ענף עם תחרות עצומה ובתי עסק בתחום קמים ונופלים כמו קוביות דומינו. בכדי שאתם תקימו עסק עם אורח חיים גבוה, חשוב לתת דגשים לכל הפרטים, גדולים כקטנים תוך חשיבות  מריבית והישענות על אמינותו ומקצועיותו של יועץ מזון .

החשיבות של יועץ מזון בהקמת עסק בתחום

גם אדם עם כמות מכובדת של יוהרה וביטחון עצמי, צריך לדעת לשים את האגו בצד ולהבין שבלי הבנה לעומק של תחום המזון ותחום עסקי המזון, ללא קבלת עזרה של יועץ מזון מקצועי.


הקמת עסק בתחום המזון דורשת גיבוש של קונספט אטרקטיבי וריווחי ומימושו בפועל, וכן דורשת קבלת רישיונות והיתרים לעבודה (וכחלק מזה, גם לדעת למי לפנות לצורך קבלה של אותם ההיתרים).


 

על מנת להקים עסק בתחום המזון חשוב לשים דגשים על בניית המטבח של המקום לצורך עבודה מהירה ויעילה, היא דורשת חזון לעתיד הרחוק של העסק, תוך כדי לקיחה בחשבון של כשלים אפשריים ועמידה בהם.  כל הפרמטרים הללו דורשים, ידע רב בתחום המזון, מקצועיות , ניסיון וראייה עסקית נכונה.

חברת ביופוד, הוקמה תוך לקיחה בחשבון של כל הפרמטרים החשובים בהקמת עסק בענף המזון, יועץ מזון מקצועי ומנוסה מטעם החברה, ילווה אתכם בכל השלבים של הקמת העסק, מגיבוש הקונספט והתמהיל השיווקי עד לשלבי הקמת העסק בפועל.

שירותי החברה כוללים בין היתר:
  • טיפול ברישיונות רישוי יצרן ועסק
  • ייצוג במשרד הבריאות
  • ייעוץ קולינארי, בניית סל ספקים
  • תמחור עלויות תוך דגש אודות הרווח ומגוון השירותים הנדרשים להקמת נכונה וחכמה של עסק בתחום המזון.

יועץ המזון עובד בשיתוף ובשיקוף מלא עם הלקוח ועירובו בכל התהליכים של בעלי המקצוע השונים המעורבים בתהליך.

הקמת מרכזי מזון במתחמי קניות: שאורמה, פיצריה, גלידריה, קפיטריה ועוד.

צרו קשר להזמנת שירות יועץ מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - "מכללת אוהלו", קצרין.
הלקוח ביקש לבחון את אפשרות להגדיל את המטבח בהיקף פעילותו וכן לשמור על הצביון הכשר של המסעדה. ליוויתי בפועל את מפעיל המסעדה על ידי הטמעת נהלים, איתור ומניעת תקלות אפשריות, תכנון מערך שפכים ועוד. כיום המסעדה מורחבת ופעילה לשביעות רצונם.
סיפור לקוח מסעדת "הטאבון והמנגל", גבעת שמואל.
הלקוח נתקל בקשיים בקבלת רישיון הפעלת המסעדה. הלקוח נתקל בקושי בעת פניה אל משרד הבריאות והשירות הוטרינרי. ליוויתי את הלקוח וייעצתי כיצד לפעול, הגעתי עם הלקוח לפגישות בהן הוסבר והובהר כיצד לפעול באופן תקין. כיום העסק פעיל, ומתפקד במסגרת הנדרשת בחוק, וזוכים לביקור שבועי על ידי לבקרה ופיקוח שוטפים.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - בית אבות "בית גיל הזהב", כפר סבא.
הלקוח ביקש קבלת ייעוץ בנושא התנהלות השפכים במתחם. הגעתי אל המקום, ערכתי סיור והסקתי את המסקנות הנדרשות, ולויוויתי את תהליך הטמעת הלקחים בפועל עד להתנהלות נכונה ותקינה של מערך השפכים, לרבות כתיבת מכתב לתאגיד המים.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו