יועץ מזון לשירות ענף המזון

יועץ מזון הוא שם כללי למקצוע מרתק וחיוני, יועץ המזון הינו מומחה בתחום הפקת המזון, אריזתו, הגשתו ושיווקו

תהלכים אלו מתרחשים בהיקף גדול ותעשייתי כאשר מדובר במזון מעובד ומשומר שאנו רוכשים לביתנו במרכולים או בהיקף קטן ופרטי במסעדה – כדי להעניק חווית סעודה איכותית ומובחנת.


יועץ מזון לשירות ענף המזון

יועץ מזון מתמחה בתחומים שונים של הפקת מזון אם  מזון תעשייתי כטכנולוג מזון, לוגיסטיקן, מעצב טעמים.

תברואן, ואם במישור הפרטי של מסעדות התמחותו תהיה כשף, כממתג ומשווק, כמתכנן ויועץ לתוכנית העסקית ובחירת מיקום המסעדה

להתקשרות עם הספקים, להתאמת התפריט לקהלי היעד, לחווית ההגשה, לתימחור ולסוד שבהרכבת המנות עצמן ובהכשרת טבחי המסעדה.

יועץ מזון עמרי גור
יועץ מזון עמרי גור

יועצי מזון מסייעים בהתגברות על משברים בפסי הייצור התעשייתים או מלווים מוצר או מסעדה משלביה הראשונים

הם מעניקים מנסיונם הרב בתחום המזון ומכשרונם בהרכבת מזון והבנת התהלכים השונים הקשורים בהכנתו ושימורו, ואחראים למידת הצלחת המזון.


יועץ מזון לטיפול בליקויים

במפעלים רבים ומקומות עבודה גדולים אחרים ישנו חדר אוכל המשרת את העובדים, בשירותי קייטרינג ובמסעדות מזינים אנשים רבים במקביל, רבות הפעמים שהעבודה האינטנסיבית

ההזמנות הרבות הזורמות למטבח ולחץ הכנת מנות רבות במקביל מביא לקיצורי דרך היכולים לפגוע באיכות המזון

כלים לא שטופים משומשים שוב כנקיים, האיחסון הראוי למזון לא נשמר


במטבח שורר חוסר ארגון וסדר והתנאים התברואתים וההיגנם בהם הוא מתנהל אינם טובים.

יועץ מזון מסוגל לבודד כול פרקטיקה במטבח ולבדוק את השפעתה על איכות המנות המוצאות ממנו לשולחנות ואז לבטל נוהגים רעים ולהכשיר את צוות המטבח בנהלים חדשים אשר ישמרו סטנדרט איכות גבוה ותקני למזון

יועץ מזון יכול להכניס למטבח נהלי בקרה, הפקת מנות וסניטרייה חדשים ולשנות לגמרי את מצבו.

יועץ מזון גם עוסק במזון המוכן במפעלים, הבנתו הטכנולוגית בדבר קליטת חומרי הגלם והפקתם למזון מאפשרת לו להכניס שיפור בגהות המפעל ובנהלי העבודה הראויים להכנת המזון.


יועץ מזון לחידוש המותג

לעיתים גם מוצר מזדקן, טעמו לא מהדהד בתודעת הצרכנים הפוטנציאלים כמו פעם, המתחרים מציגים מוצרים באריזה ובטעמים חדשים, או מסעדות נוצצות יותר קמות בסמוך.


יועץ מזון יוכל לסייע לחברה או למסעדן בהזרמת מרץ חדש בחייו של המוצר או המסעדה

הוא יוכל לפי נסיונו לייעץ האם מדובר בצורך בעיצוב חדש או ברפורמת טעמים שלמה שתשנה את חומרי הגלם וטעם המוצר או המנות.

יועץ מזון יוכל מנסיונו ומהיכרותו עם טרנדים עולמים ועם הקהל הישראלי, להצביע על טיב השינוי הדרוש ולהפעיל מהלכים לביצועו.

עושות חשבון 6: מלך הפלאפל

עודכן 21:00 09/01/2018
מערכת נענע 10

 

צלצלו כבר היום ליועץ מזון שלך עמרי גור