יועץ מזון לשירות ענף המזון

יועץ מזון הוא שם כללי למקצוע מרתק וחיוני, יועץ המזון הינו מומחה בתחום הפקת המזון, אריזתו, הגשתו ושיווקו

תהלכים אלו מתרחשים בהיקף גדול ותעשייתי כאשר מדובר במזון מעובד ומשומר שאנו רוכשים לביתנו במרכולים או בהיקף קטן ופרטי במסעדה – כדי להעניק חווית סעודה איכותית ומובחנת.


יועץ מזון לשירות ענף המזון

יועץ מזון מתמחה בתחומים שונים של הפקת מזון אם  מזון תעשייתי כטכנולוג מזון, לוגיסטיקן, מעצב טעמים.

תברואן, ואם במישור הפרטי של מסעדות התמחותו תהיה כשף, כממתג ומשווק, כמתכנן ויועץ לתוכנית העסקית ובחירת מיקום המסעדה

להתקשרות עם הספקים, להתאמת התפריט לקהלי היעד, לחווית ההגשה, לתימחור ולסוד שבהרכבת המנות עצמן ובהכשרת טבחי המסעדה.

יועצי מזון מסייעים בהתגברות על משברים בפסי הייצור התעשייתים או מלווים מוצר או מסעדה משלביה הראשונים

הם מעניקים מנסיונם הרב בתחום המזון ומכשרונם בהרכבת מזון והבנת התהלכים השונים הקשורים בהכנתו ושימורו, ואחראים למידת הצלחת המזון.

יועץ מזון לטיפול בליקויים

במפעלים רבים ומקומות עבודה גדולים אחרים ישנו חדר אוכל המשרת את העובדים, בשירותי קייטרינג ובמסעדות מזינים אנשים רבים במקביל, רבות הפעמים שהעבודה האינטנסיבית

ההזמנות הרבות הזורמות למטבח ולחץ הכנת מנות רבות במקביל מביא לקיצורי דרך היכולים לפגוע באיכות המזון

כלים לא שטופים משומשים שוב כנקיים, האיחסון הראוי למזון לא נשמר


במטבח שורר חוסר ארגון וסדר והתנאים התברואתים וההיגנם בהם הוא מתנהל אינם טובים.

יועץ מזון מסוגל לבודד כול פרקטיקה במטבח ולבדוק את השפעתה על איכות המנות המוצאות ממנו לשולחנות ואז לבטל נוהגים רעים ולהכשיר את צוות המטבח בנהלים חדשים אשר ישמרו סטנדרט איכות גבוה ותקני למזון

יועץ מזון יכול להכניס למטבח נהלי בקרה, הפקת מנות וסניטרייה חדשים ולשנות לגמרי את מצבו.

יועץ מזון גם עוסק במזון המוכן במפעלים, הבנתו הטכנולוגית בדבר קליטת חומרי הגלם והפקתם למזון מאפשרת לו להכניס שיפור בגהות המפעל ובנהלי העבודה הראויים להכנת המזון.


יועץ מזון לחידוש המותג

לעיתים גם מוצר מזדקן, טעמו לא מהדהד בתודעת הצרכנים הפוטנציאלים כמו פעם, המתחרים מציגים מוצרים באריזה ובטעמים חדשים, או מסעדות נוצצות יותר קמות בסמוך.


יועץ מזון יוכל לסייע לחברה או למסעדן בהזרמת מרץ חדש בחייו של המוצר או המסעדה

הוא יוכל לפי נסיונו לייעץ האם מדובר בצורך בעיצוב חדש או ברפורמת טעמים שלמה שתשנה את חומרי הגלם וטעם המוצר או המנות.

יועץ מזון יוכל מנסיונו ומהיכרותו עם טרנדים עולמים ועם הקהל הישראלי, להצביע על טיב השינוי הדרוש ולהפעיל מהלכים לביצועו.

עושות חשבון 6: מלך הפלאפל

עודכן 21:00 09/01/2018
מערכת נענע 10

 

צלצלו כבר היום ליועץ מזון שלך עמרי גור

צרו קשר

תהליכי חלב ומוצריו

הגבן הוא הטכנולוג מזון של המחלבה. לגבינה טעימה יש סיפור חיים שלם ורומן צפוף עם הגבן, שהתחיל בכלל אצל החלבן והרפתן . דרך ארוכה ועתיקה

קרא עוד »
פיתוח מוצר 2
טכנולוג מזון

רישום פטנטים למזון

רישום פטנטים למזון רישום פטנטים למזון ותפקידים נוספים של טכנולוג של מזון השוק הישראלי של עסקי המזון ידוע כשוק תחרותי ביותר. הצרכנים בארץ הם מושכלים,

קרא עוד »

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - "מכללת כנרת", צמח.
הלקוח ביקש לבחון את האפשרות של הקמת מזנון בשרי, לאחר ובמקום פעל מזנון חלבי בכלל. בפניה אלי, התבקש ייעוץ מקצועי בבחינת האפשרות, וללוות את ביצוע הפרויקטו בסופו של דבר על להקמתו של המזנון.
סיפור לקוח - מערך הגנים "מגוונים" ברמת השרון.
לקוח זה מקבל שירות שוטף קבוע במשך כשנתיים, הכולל דיגום מזון בכל רשת הגנים ושליחתו למעבדה, פענוח התוצאות, הסקת המסקנות והפקת הלקחים הנדרשים כתוצאה. שירות זה מאפשר לרשת גני הילדים לפקח על איכות המזון, ולוודא הגעה של מזון איכותי ובריאותי לפיות הילדים.
סיפור לקוח - מטבח עובדים במפעל "סנו", הוד השרון.
תכנון מלא והגשת התכניות עד לשלב קבלת הרשיון על ידי ליווי, בקרה ופיקוח של פעילות המטבח, על מנת להוביל את פעילותו לתקנית ובעמידה בתנאי משרד הבריאות לצורך קבלת הרשיון והיתר פעילותו.
סיפור לקוח - "מסעדת הדייגים" בנמל יפו.
במסגרת השירות שניתן ללקוח אשר הגיע אלי לאחר שנתקל בבעיה בהפקת הרישיון, נקבעו עבור הלקוח נהלי מטבח ברורים וסדורים, אשר כללו את כל תהליך הקירות החודשית הכוללים בקרה ופיקוח, לאחר אפיון והטמעת הנהלים הוגשה הבקשה לרישיון מחדש, והרישיון הופק בפועל.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר", א.ת. קרית אתא.
מפעל משפחתי בן כ 20 המייצר מעדני בשר ומגוון סוגים של נקניקים. הלקוח פנה בכדי שאייצר עבורו את מפרטי המוצרים מחדש, שיפור מתכוני המוצרים ועמידה בתקנים הנדרשים לטובת משרד הבריאות. עבור הלקוח הוקמה תכנית דיגום שנתי, ומתנהלת בקרה ופיקוח באופן שוטף עד היום.
סיפור לקוח - מלון "עונות", נתניה.
הלקוח פנה אלי לאחר שנדרש לייעוץ בנושא התנהלות סילוק השפכים. ביצעתי סיור במקום, הופקו לקחים ונמצאו צרכים לשיפור התשתית, לרבות בחינת קווי השפכים הסניטאריים. בפועל הופקו הדוחות הנדרשים, בוצעו בליווי שלי השינויים הנדרשים עד להתנהלות תקינה ונכונה של מערך השפכים במלון.

ההסמכות שלנו