הדרכות היגיינה לעובדים

הדרכות היגיינה, תברואה, סניטציה
 
מטרת הדרכות היגיינה היא לסייע לאנשי המפעל לסגל עבודה נכונה עם מזון ולהבין לעומק את המשמעות של ההשלכות, בנוסף יקבלו המשתתפים כלים.

הדרכות בנושא היגיינה

לא לחינם ישנה חשיבות גבוהה לכל הנושא של בטיחות המזון בקרב מפעלים ויצרנים העוסקים בתחום זה. 
 
מפעל או עסק העוסק בנושא של ייצור מזון שלא ישים דגשים על הנושא של היגיינה ועל הנושא של בטיחות המזון יעמיד את הלקוחות שלו בסיכון בריאותי ואת עצמו בסיכון סגירת העסק.
 
וכידוע, רוב העובדים בענף המזון, מקצועיים בתחומם, אך חסרי ידע מעמיק בתחום הסניטרי, מה שיכול ליצור סיכונים במפעלים ועסקים האחראיים על האכלה של כמות גדולה של אוכלוסיה.
 
הדרכות הגיינה

הדרכות היגיינה

צוות המדריכים המקצועיים של ביופוד שביניהם גם טכנולוג מזון ואנשי מקצוע נוספים מהתחום, מציעים הדרכות במסגרתם ילמדו עובדי המפעל את הוראות הניקיון עליהן יש להקפיד, החשיבות של השמירה על ההיגיינה אישית ואת כל הנושא של תברואת המזון וחשיבותה.

ראיא נסאר – תואר מדעי מזון ותואר במדעי תזונה.
מעבירה הרצאות קבוצתיות לתזונה נבובה ואורח חיים בריא, היגיינה ובטיחות המזון.דוברת עברית, ערבית ואנגלית.
הרצאות מתאימות למפעלים ומוסדות לעובדי מפעל וכד’..

הדרכות היגיינה למפעלי יצור:  לפי IMC-G.A.P

לגידול קנביס רפואי (עדכון 2 – אפריל 2107) סעיף 4.9.4 ד, ה.

3 שעורים של 45 דקות.

בנושאים המלומדים בכל שיעור:

מיקרוביולוגיה חיידקים פטוגנים לפי הטבלה שבעמוד 20 בנוהל

זיהום צולב

דרכים לעברת מחלות

כללים לשמירה סניטציה נכונה

תנאים אופטימלים לזיהום.


טל: 052-5257750
biofood2008@gmail.com

המרצים הם בעלי תואר במדעי מזון ותואר במדעי תזונה. מעבירה הרצאות קבוצתיות – היגיינה ובטיחות המזון. דוברת עברית, ערבית ואנגלית. הרצאות מתאימות למפעלים ומוסדות לעובדי מפעל מזון וכד’..


חלק מלקוחותינו:

אולם אירועים לאשם, אשקלון.

אולמי קינג סטון, ירושלים.

מפעל שורשי ציון, בית שמש.

מפעל מונבטים,  אור עקיבא.

בית אבות, נתיבות.

ישיבת מעלות חיים, ירושלים.

לה קרנה, פתח תיקווה.

קייטרינג אפונענע.

מטבח עובדים חברת חשמל, אשקלון.

מטבח עובדים חברת סנו, הוד השרון.

קיטרינג מ.ש.י , הוד השרון.

רשת שניצל ליין.

לחם גל, חיפה.

ועוד..


הדרכות לקהילה 

כחלק מהסימביוזה החברתית שלנו.

לצד ההדרכות לבתי עסק, מפעלים וחברות, עוסקת ביופוד גם במתן תרומה לקהילה, במסגרתה, מעבירים אנשי המקצוע של החברה הדרכות לילדים בנושא תזונה נכונה, חשיבותה של פעילות גופנית ואורח חיים בריא.


במסגרת ההדרכות המותאמות במיוחד לילדים, ילמדו הילדים כבר בגילאים צעירים, מה כדאי לאכול ולמה וממה כדאי להימנע. כמו כן, יקבלו הילדים כלים שיאפשרו להם לסגל אורח חיים המבוסס על תזונה נכונה ובריאה המותאמת ומומלץ לגילם.

 

צרו קשר להזמנת שירות טכנולוג מזון

למה לפנות אל BioFood?

אני עמרי גור, טכנולוג של מזון והבעלים של BioFood. עוסק בתחום רישוי עסקי המזון למעלה מ 10 שנים, במהלכם התמודדתי עם מאות עסקי מזון עבורם הענקתי את שירותי השונים. אשמח להעניק גם לכם את השירות, הכולל את כל שירותי ההכנה לקראת רישוי העסק, וכן ליווי בית העסק במהלך פעילותו בכדי לוודא תקינות מערכות המזון וייצורו, במטרה להבטיח תוצר מושלם ללקוח, ועמידה בתקנים של משרד הבריאות. יש לכם שאלות? אתם מוזמנים ליצור עמי קשר טלפוני, לייעוץ ללא התחייבות.

לשרותכם, עמרי גור

בין לקוחותינו

סיפורי לקוח

סיפור לקוח - תכנון מפעל "מאפיית לחם מן הארץ"
מאפיית לחם מן הארץ התחילה את דרכה כמוסד קטן לאפיה באזור אשקלון, הגיע אלי לאחר שביקש להגדיל את פעילותו ולעבור למפעל בשטח גדול יותר על מנת להגדיל את תפוקת הייצור. לאחר מחקר פעילות הלקוח ותהליכי הייצור, הוגשה תכנית המפעל הכוללת תכנון קווי האפיה, הפרדות כשרות ומחלקות, ולבסוף ליוויתי את הלקוח בשלבי הביצוע, עד שכיום המאפיה עובדת, פעילה ומוצלחת ויעדי המפעל הושגו.
סיפור לקוח - מפעל הבשר "יהודה מעדני בשר"
המפעל המשפחתי הממוקם קרית אתא פעיל מזה 20 שנה, הגיע אלי בכדי להגדיל את תפוקת הייצור ולשפר את אבטחת המוצר בהיבטים של תקן והנחיות משרד הבריאות. הענקתי ללקוח שירותי פיקוח וליווי צמודים, במהלכם נבדקו חומרי הגלם השונים במעבדה, שופרו תנאי הגיינת המזון וקווי הייצור, והופקו האישורים המתאימים להמשך פעילות תקינה ובריאה של המפעל.
ייעוץ בטיחות מזון עבור עיריית זכרון יעקב
אחראית מחלקת התרבות של עיריית זכרון, פנתה אל BioFood לקראת אירועי יום העצמאות. במהלך הפעילות עבור העירייה הוגשו על ידי בקשות לרישיונות עבור האירוע מטעם משרד הבריאות עבור דוכני המזון אשר הופעלו בו, ובזמן האירוע עצמו ליוויתי את פעילות הדוכנים וביקרתי את פעילותם.

ההסמכות שלנו